gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 100 (επί συνόλου 139) τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Περιφέρεια ΕΛΛΑΔΑ" .


Παραλίες (139)

Ανάμεικτα

Καθαρές και ασφαλείς παραλίες

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Πόλη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  Η πεντακάθαρη θάλασσα και οι πανέμορφες παραλίες του Λουτρακίου, βραβεύονται συνέχεια από το 1987 με τη “Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης” για την περιβαλλοντική διαχείριση, προς όφελος του τουρισμού και του περιβάλλοντος, αφού τηρούνται απόλυτα τα κριτήρια για:
•Tην ποιότητα των νερών κολύμβησης
•Την περιβαλλοντική πληροφόρηση και εκπαίδευση.
•Τη διαχείριση του περιβάλλοντος. Την οργάνωση της ακτής και
•Τις προσφερόμενες υπηρεσίες
•Την ασφάλεια (ναυαγοσώστες, πρώτες βοήθειες)
•Τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις.
  Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη για την ανθρώπινη ζωή, οργανώνει ανελλιπώς από το 1996 στην παραλία Λουτρακίου και από το 2000 στην παραλία της Ισθμίας, ναυαγοσωστική μονάδα σύγχρονα εξοπλισμένη για την προστασία των λουομένων. Για την καλύτερη κάλυψη και ασφάλεια των λουομένων έχουν τοποθετηθεί 4 πυλώνες- παρατηρητήρια, 3 στην παραλία του Λουτρακίου και ένας στην παραλία της Ισθμίας, επανδρωμένοι με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες διάσωσης και πρώτων βοηθειών αν χρειαστεί στους λουόμενους.
(Κείμενο: Βάνα Νικολοπούλου, Αντώνης Κουκουλάς)
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται το Νοέμβριο 2003 από τουριστικό φυλλάδιο της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου Περαχώρας.

Αξιόλογες παραλίες

Παραλία Νερατζιώνας

ΝΕΑΠΟΛΗ (Κωμόπολη) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Βόρεια της πόλης.

ΣΙΜΟΣ (Παραλία) ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Simos, the most beautiful Mediterranean beach, is fascinating. As we enter the bay of Frango and approach cape Helena we see beyond us a captivating sight. It is the sea-enclosed beach of Simos. Here sandy hills, azur waters, and cedar trees are in absolute harmony. Gazing at the horizon with Simos before us, we are transformed to a different point of space and time. At Simos nature has composed a breathtaking picture.

This text is cited May 2003 from the Laconian Professionals URL below, which contains image.


Παραλία Σαλαντή

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ (Χωριό) ΜΕΘΩΝΗ
Η παραλία Σαλαντή, μήκους 3 χλμ. με σπυρωτή και ξανθή άμμο, πεντακάθαρη και ήρεμη κατά τους θερινούς μήνες, εκτείνεται μεταξύ των δύο βράχων της Αγίας Ανάληψης και του Μαυροβουνίου, όπου υπάρχουν προϊστορικοί οικισμοί. Ο συνδυασμός του μεγέθους της με τη συνθετικότητά της, την έχουν αναδείξει σε τοπίο άπειρου φυσικού κάλλους.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Γαλάζιες Σημαίες 2001

Παραλία Βραχατίου

ΒΡΑΧΑΤΙ (Κωμόπολη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραλίες Δήμου Ερμιόνης

ΕΡΜΙΟΝΗ (Δήμος) ΑΡΓΟΛΙΔΑ
1. Παραλία Πλέπη (Γαλάζια Σημαία 2002)
2. Παραλία Μπίστι
3. Παραλία Λεύκων
4. Παραλία Δαρδέζας.

Παραλία Θερμήσιας

ΘΕΡΜΗΣΙΑ (Χωριό) ΕΡΜΙΟΝΗ

Παραλία Κοκκωνίου

ΚΟΚΚΩΝΙ (Χωριό) ΒΕΛΟ

Παραλία Καλαμιών

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Δήμος) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Παραλία Κόστα

ΚΟΣΤΑ (Λιμάνι) ΚΡΑΝΙΔΙ

Παραλίες Δήμου Κυπαρισσίας

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Δήμος) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
1. Παραλία Αϊ Λαγούδη (Γαλάζια Σημαία 2002)
2. Παραλία Ποράκιων
3. Παραλία Κυπαρισσίας.

Παραλία Πλάκας Λεωνιδίου

ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Λιμάνι) ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ

Παραλία Λουτρακίου

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Πόλη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραλίες Δήμου Μεθώνης

ΜΕΘΩΝΗ (Δήμος) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
1. Παραλία Φοινικούντας (Γαλάζια Σημαία 2002)
2. Παραλία Λούτσας
3. Παραλία Λιγονάμμου
4. Παραλία Ανεμόμυλου
5. Παραλία Μακρυνάμμου.

ΜΕΘΩΝΗ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
1. Παραλία Μεθώνης 1
2. Παραλία Μεθώνης 2.

Παραλία Μελισσίου

ΜΕΛΙΣΣΙ (Κωμόπολη) ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Μπούκας

ΜΠΟΥΚΑ (Παραλία) ΜΕΣΣΗΝΗ
Βρίσκεται 3 χλμ. νότια της πόλης με καταπληκτική χρυσίζουσα αμμουδιά πλάτους 100μ. Διαθέτει δωρεάν εγκαταστάσεις για τους λουόμενους (αποδυτήρια, σκιάδα, πόσιμο νερό, WC) καθώς και γήπεδα αθλοπαιδιών, ενώ έχει επανειλημμένα βραβευθεί με τη γαλάζια σημαία της Ευρώπης.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


ΝΕΑΠΟΛΗ (Κωμόπολη) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
1. Παραλία Νεάπολης 1
2. Παραλία Νεάπολης 2.

Παραλίες Δήμου Ξυλοκάστρου

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ (Δήμος) ΚΟΡΙΝΘΙΑ
1. Παραλία Πευκιά
2. Παραλία Αστροναυτών.

Παραλία Ξυλοκάστρου (Πευκιάς)

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ (Κωμόπολη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραλία Πλέπι

ΠΛΕΠΙ (Οικισμός) ΕΡΜΙΟΝΗ

Παραλία Συκιάς

ΣΥΚΕΑ (Χωριό) ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Παραλία Καστράκι Τολού

ΤΟΛΟ (Κωμόπολη) ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Παραλία Φοινικούντας

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ (Χωριό) ΜΕΘΩΝΗ
Ο μεγάλος πλούτος και το ασύγκριτο πλεονέκτημα της Φοινικούντας είναι οι παραλίες και η πεντακάθαρη θάλασσά της. Οι επισκέπτες της ενθουσιάζονται από το θαυμάσιο συνδυασμό της φύσης, τα καταπράσινα λοφάκια με τους μικρούς χειμάρρους που δίνουν την αίσθηση φαραγγιού με τα γάργαρα, πεντακάθαρα νερά της θάλασσάς της. Η παραλία του οικισμού, οργανωμένη και υποψήφια για γαλάζια σημαία, εκτείνεται από το νότιο τμήμα του οικισμού μέχρι το δυτικό, όπου υπάρχει αλιευτικό καταφύγιο, το οποίο χρησιμοποιείται και από σκάφη αναψυχής. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν εστιατόρια, καφενεία, ζαχαροπλαστεία δίπλα στο κύμα που συνθέτουν την καλών υπηρεσιών τουριστική αγορά της Φοινικούντας, ενώ υπάρχει οργανωμένο camping που δέχεται πλήθος επισκεπτών.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Περιγραφή

Παραλία Νέας Κίου - Τημενίου

ΝΕΑ ΚΙΟΣ (Κωμόπολη) ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Στην πλαζ Νέας Κίου-Τημενίου μπορεί να κάνει το μπάνιο του και να αθληθεί ελεύθερα στα τρία σύγχρονα γήπεδα τέννις που βρίσκονται δίπλα στο κύμα.

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Βοϊδοκοιλιά

ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑ (Παραλία) ΠΥΛΟΣ
Βόρεια του Ναβαρίνου βρίσκεται η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς που κατοικήθηκε απο την Πρωτοελλαδική Εποχή ( 2600-2200 π.Χ), όπως και το "Σπήλαιο του Νέστορα". Έχει πλούσια αμμουδιά, με αβαθή θάλασσα και γαλανά νερά, ένα από τα καλύτερα ακρογιάλια της Ελλάδας. Στην περιοχή της Γιάλοβας δίπλα στην παραλία, υπάρχει η λιμνοθάλασσα του Διβαρίου που είναι ο μεγαλύτερος υδροβιότοπος της Μεσσηνίας.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Παραλία Μάτι Βρωμονερίου

ΒΡΩΜΟΝΕΡΙ (Οικισμός) ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
Σε μικρή απόσταση από το κέντρο των Γαργαλιάνων, βρίσκονται τα παράλια μέρη της Χρυσής Αμμου ή του Ματιού που καταλήγουν στο Βρωμονέρι. Η απέραντη θάλασσα με πραγματικά χρυσή άμμο, δέχεται καθημερινά το καλοκαίρι χιλιάδες επισκέπτες για τα καθαρά νερά της και τις φυσικές ομορφιές της. Δυτικά των Γαργαλιάνων και σε απόσταση 7 χλμ. βρίσκονται οι θειούχες ιαματικές πηγές του Βρωμονερίου, κατάλληλες για ηπατικές και αρθριτικές παθήσεις.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Παραλία Καλαμάτας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Πόλη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Στην πόλη της Καλαμάτας υπάρχει εκτεταμένη παραλία μήκους 4 χλμ. με πεντακάθαρη θάλασσα και αμμουδιά με πολύχρωμα βότσαλα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους. Έχει επανειλημμένα βραβευθεί με γαλάζιες σημαίες της Ευρώπης και αποτελεί πόλο έλξης των χιλιάδων επισκεπτών της Μεσσηνίας, μιας και μέσα στην πόλη, σε μικρή απόσταση από το κάστρο της υπάρχουν θέσεις με νερά, που έχουν μιά σπάνια και κρυστάλλινη διαύγεια, για μπάνιο και για όλες τις ηλικίες. Κατά μήκος της παραλίας βρίσκονται πάρα πολλά μαγαζιά (εστιατόρια, ψαροταβέρνες) ξενοδοχεία Α' , Β' , Γ΄, κατηγορίας και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τη νύχτα η ζωή στην παραλία της Καλαμάτας, έχει τη δική της χάρη και ομορφιά για όλες τις προτιμήσεις. Στη θάλασσά της ζουν μεσογειακές φώκιες και χελώνες, ενώ στην παραλία της έχουν ξεχωριστή θέση για κατοικία, οι χελώνες caretta-caretta.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Ακτή Αρτάκη

ΚΟΡΩΝΗ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Από τις ωραιότερες ακρογιαλιές της Κορώνης, που έχει συνδεθεί με πολλούς θρύλους. Από το βράχο του Αρτακίου που είναι σκεπασμένος με πολυτρίχια, τρέχει γάργαρο και κρυσταλλένιο νερό που σύμφωνα με την παράδοση έχει μαγική δύναμη. «Η νεράιδα του Αρτακίου στέκει ψηλά στο βράχο με τα χρυσαφένια μαλλιά της στους ωμούς της ριγμένα, δίνει στο νερό δύναμη μαγική και όποιος ανύπαντρος τη δει και πιει νερό στην Κορώνη θα παντρευτεί» λέει ένας από τους θρύλους.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Ακτή Ζάγκα

Ωραιότατο αμμουδερό ακρογιάλι που εκτείνεται από τους πρόποδες του κάστρου και φθάνει Νοτιοδυτικά μέχρι το ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Στο Δυτικό άκρο της Κορώνης, κάτω από το Κάστρο της και την Εκκλησία της Παναγίας Ελεήστριας, απλώνεται σε μήκος 4 χλμ. απέραντη, γαλανή θάλασσα με χρυσαφένιες αμμουδιές. Είναι η περιοχή Ζάγκα, με προέκτασή της την παραλία Μεμί που φθάνει μέχρι τα όρια του Βασιλιτσίου, για να συμπληρωθεί από τις επίσης όμορφες ακρογιαλιές της Φανερωμένης-Καλαμακίου. Στην ακτή Ζάγκα προσορμίζονταν οι στόλοι των Αθηναίων, Σπαρτιατών και αργότερα Βυζαντινών, Φράγκων, Βενετών και Γάλλων, για τους οποίους η Κορώνη ήταν το μήλο της έριδος. Η περιοχή Ζάγκα-Μεμί έχει θαυμάσιες ομορφιές, αφού μέχρι τον αιγιαλό είναι καταπράσινο τοπίο από αμπέλια και ελιές, ενώ κατά μήκος της ακτογραμμής υπάρχουν αλμυρίκια και θάμνοι. Σήμερα αποτελεί αγκυροβόλιο σκαφών αναψυχής πολλών επισκεπτών.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Παραλία Κυπαρισσίας

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Η Κυπαρισσία συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα διαθέτοντας πανέμορφες ακρογιαλιές, με πλούσια ψιλόκκοκη άμμο και θέα προς το Ιόνιο πέλαγος, όπως το Αϊ-Λαγούδι, η Τερψιθέα και η Γιαννίτσαινα. Ο Κυπαρισσιακός κόλπος, με αμμουδιά πολλών χιλιομέτρων από την Κυπαρισσία ως την Ελαία διαθέτει οργανωμένες παραλίες στις θέσεις Μεμί, Καλόνερο, Ελαία, με άριστη υποδομή για την ευχάριστη διαμονή και φιλοξενία των επισκεπτών.

Το απόσπασμα παρατίθεται τον Μάρτιο 2003 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας


Παπά ή Λίμνα

ΜΕΘΩΝΗ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Στα δεξιά του δρόμου Πύλου - Μεθώνης στην είσοδο του οικισμού απέναντι από το γήπεδο, ξεκινά ένας χωματόδρομος με κατεύθυνση τα δυτικά, ο οποίος μας οδηγεί κοντά σε έναν όμορφο και αβαθή κολπίσκο με σχετικά ζεστό νερό, που φέρει το τοπωνύμιο «Παπά η Λίμνα». Είναι μία μαγευτική τοποθεσία, όπου μπορεί κανείς να κολυμπήσει και να ψαρέψει και φυσικά να απολαύσει ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Από εδώ η θέα του Ιονίου πελάγους είναι καταπληκτική. Η πρόσβαση από την θέση στάθμευσης έως τον κολπίσκο είναι λίγο δύσκολη. Όμως η ομορφιά του τοπίου θα ανταμείψει τον επισκέπτη.

Το κείμενο παρατίθεται τον Μάρτιο 2004 από την ακόλουθη ιστοσελίδα του Δήμου Μεθώνης


Λάμπες

Στην μέση της διαδρομής Μεθώνης - Φοινικούντας δίπλα από την νέα επαρχιακή οδό που κατασκευάστηκε πρόσφατα, συναντάμε υπέροχες παραλίες .Οι δύο πρώτες παραλίες είναι αυτές που φέρουν το όνομα «Λάμπες». Έχουν καταπληκτική αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Σίγουρα το μπάνιο εδώ είναι απόλαυση.

Ακτές & παραλίες

ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Νομός) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Παραλία Μπόζα

ΜΠΟΖΑΣ (Παραλία) ΑΣΩΠΟΣ
Υπέροχη παραλία ιδανική για κολύμβηση με πλούσια αμμουδιά. Στην περιοχή του πιθανολογείται από τους αρχαιολόγους η ύπαρξη της αρχαίας πόλης του Ασωπού ή της Αρχαίας Κυπαρισσίας.

Μαυροβούνι & Ανεμόμυλος

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ (Χωριό) ΜΕΘΩΝΗ
Στην διαδρομή Μεθώνη - Κορώνη και λίγο πριν την Φοινικούντα συναντάμε την παραλία που φέρει το όνομα «Μαυροβούνι». Από εδώ ξεκινά μία τεράστια παραλία με καταπληκτική αμμουδιά η οποία καταλήγει στον οικισμό της Φοινικούντας και στην θέση «Ανεμόμυλος». Είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσσηνίας.

Σελίδες εμπορικού κόμβου

Σελίδες επίσημες

Παραλία Κυπαρισσίας

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Αγίας Κυριακής

ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (Χωριό) ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Παραλία Λαχανούς, Αγίας Τριάδας

ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (Οικισμός) ΚΟΡΩΝΗ

Παραλία Αγίων Θεοδώρων

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ (Κωμόπολη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραλία Σουσακίου

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ (Δήμος) ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραλία Αγριλου

ΑΓΡΙΛΟΣ (Χωριό) ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Παραλία Ακρογιαλιού

ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ (Χωριό) ΑΒΙΑ

Παραλίες Δήμου Απόλλωνος

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δήμος) ΑΡΚΑΔΙΑ
1. Παραλία Τηγάνι
2. Παραλία Τυρού
3. Camping Αρκαδία.

Παραλία Αρβανιτιάς

ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ (Παραλία) ΝΑΥΠΛΙΟ

Παραλίες Αρχαγγέλου

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ (Οικισμός) ΑΣΩΠΟΣ
Αρχάγγελος, ένας παράδεισος μέσα στον Λακωνικό κόλπο. Ενα γραφικό ψαροχώρι με φυσικές ομορφιές και καθαρή παραλία με καταγάλανα νερά. Λειτουργεί ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ο οικισμός παραλία Δαιμονιάς (Πυλά) και η μεγάλη αμμουδιά της Χαρακιάς που βρίσκονται πολύ κοντά στον Αρχάγγελο.

Παραλίες Δήμου Ασίνης

ΑΣΙΝΗ (Δήμος) ΑΡΓΟΛΙΔΑ
1. Παραλία Πλάκας
2. Παραλία Βιβαρίου
3. Παραλία Γλυφού Μελισινού.

Παραλίες Δήμου Ασίνης

1. Παραλία Καστρακιού
2. Παραλία Κάντιας
3. Παραλία Ιρίων
4. Παραλία Κονδυλίου.

Παραλίες Δήμου Ασίνης

1. Παραλία Τολού
2. Παραλία Καστρακιού Τολού

Παραλία Κυανής Ακτής Αστερίου

ΑΣΤΕΡΙ (Χωριό) ΕΛΟΣ

Παραλίες Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΑΣΤΡΟΣ (Δήμος) ΑΡΚΑΔΙΑ
1. Παραλία Ατσίγγανου
2. Παραλία Ξηροπήγαδου.

Παραλία Παράλιου Αστρους

ΑΣΤΡΟΣ (Λιμάνι) ΑΡΚΑΔΙΑ

Παραλίες Δήμου Ασωπού

ΑΣΩΠΟΣ (Δήμος) ΛΑΚΩΝΙΑ
1. Παραλία Πλύτρας
2. Παραλία Χαρακιάς.

Παραλία Βαθύ

ΒΑΘΥ (Οικισμός) ΓΥΘΕΙΟ

Παραλία Βέλικας

ΒΕΛΙΚΑ (Χωριό) ΜΕΣΣΗΝΗ

Παραλία Βιβαρίου

ΒΙΒΑΡΙ (Λιμάνι) ΑΣΙΝΗ

Παραλίες Δήμου Γαργαλιάνων

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Δήμος) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
1. Παραλία Χρυσής Αμμου
2. Παραλία Λαγκοβάρδος.

Παραλία Αρχαίας Επιδαύρου Γιαλασίου

ΓΙΑΛΑΣΙ (Παραλία) ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Παραλίες Δήμου Γυθείου

ΓΥΘΕΙΟ (Δήμος) ΛΑΚΩΝΙΑ
1. Παραλία Καλογριάς
2. Παραλία Στούπας.

Παραλία Αγίων Καλαμακίων

Παραλία Αλιπας

Παραλία Γυθείου

ΓΥΘΕΙΟ (Πόλη) ΛΑΚΩΝΙΑ

Παραλία Δερβενίου

ΔΕΡΒΕΝΙ (Κωμόπολη) ΕΒΡΩΣΤΙΝΑ

Παραλία Πύργου Διρού

ΔΙΡΟΣ (Χωριό) ΛΑΚΩΝΙΑ

Παραλία Ελαίας

ΕΛΑΙΑ (Χωριό) ΜΟΛΑΟΙ

Παραλία Ελαίας

ΕΛΑΙΑ (Χωριό) ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Παραλία Κυανής Ακτής Ελους

ΕΛΟΣ (Χωριό) ΛΑΚΩΝΙΑ

Παραλίες Δήμου Επιδαύρου

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ (Δήμος) ΑΡΓΟΛΙΔΑ
1. Παραλία Νέας Επιδαύρου
2. Παραλία Νησιού
3. Παραλία Καλαμακίου.

Παραλίες Δήμου Επιδαύρου

1. Παραλία Πολεμαρχας
2. Παραλία Αρχαίας Επιδαύρου Γιαλασίου
3. Παραλία Αρχαίας Επιδαύρου Βαγιωνάς.

Παραλίες Δήμου Επιδαύρου

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ (Κωμόπολη) ΑΡΓΟΛΙΔΑ
1. Παραλία Αρχαίας Επιδαύρου Γιαλασίου
2. Παραλία Αρχαίας Επιδαύρου Βαγιωνάς.

Παραλία Καλαμακίου

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Οικισμός) ΛΕΡΝΑ

Παραλία Δυτικής Καλαμάτας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Δήμος) ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Παραλίες Δήμου Καλαμάτας

1. Παραλία Ανατολικής Καλαμάτας 1 (Γαλάζια Σημαία 2002)
2. Παραλία Ανατολικής Καλαμάτας 2
3. Παραλία Ανατολικής Καλαμάτας 3
4. Παραλία Ανάστασης (Γαλάζια Σημαία 2002)
5. Παραλία Βέργας.

Παραλία Καλαμιτσίου

ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ (Οικισμός) ΛΕΥΚΤΡΑ

Παραλία Καλού Νερού

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ (Χωριό) ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Παραλία Καμάρες Ακρέα

ΚΑΜΑΡΕΣ (Οικισμός) ΓΥΘΕΙΟ

Παραλία Καράθωνα

ΚΑΡΑΘΩΝΑ (Παραλία) ΝΑΥΠΛΙΟ

Παραλία Καρδαμύλης

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ (Λιμάνι) ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Παραλία Κιάτου

ΚΙΑΤΟ (Κωμόπολη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραλία Σάντοβας Κιτριών

ΚΙΤΡΙΕΣ (Οικισμός) ΑΒΙΑ

Παραλία Κοκκινιάς

ΚΟΚΚΙΝΙΑ (Παραλία) ΕΛΟΣ

Παραλία Κορίνθου

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Πόλη) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Παραλίες Δήμου Κορώνης

ΚΟΡΩΝΗ (Δήμος) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
1. Παραλία Λαχανούς Αγίας Τριάδας
2. Παραλία Κορώνης
3. Παραλία Ζάγκας.

Παραλίες Κορώνης

ΚΟΡΩΝΗ (Κωμόπολη) ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Παραλία Κότρωνα

ΚΟΤΡΩΝΑΣ (Χωριό) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ

Παραλία Κουβέρτας

ΚΟΥΒΕΡΤΑ (Παραλία) ΕΡΜΙΟΝΗ

Παραλίες Δήμου Κρανιδίου

ΚΡΑΝΙΔΙ (Δήμος) ΑΡΓΟΛΙΔΑ
1. Παραλία Πόρτο Χελίου
2. Παραλία Παναγίτσας
3. Παραλία Ντράσιζας
4. Παραλία Λιμανακίων.

Παραλίες Δήμου Κρανιδίου

1. Παραλία Κοράκια
2. Παραλία Λεπίτσας.

Παραλία Καρτέλας

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Δήμος) ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Παραλία Γιανίτσενας

Παραλία Λαγκοβάρδος

ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ (Οικισμός) ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Παραλία Λάκκου Λεωνιδίου

ΛΑΚΚΟΣ (Οικισμός) ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ

Παραλίες Δήμου Λεύκτρου

ΛΕΥΚΤΡΑ (Δήμος) ΜΕΣΣΗΝΙΑ
1. Παραλία Ρίτσας
2. Παραλία Καρδαμύλης
3. Παραλία Καλαμιτσίου.

Παραλία Λεχαιού

ΛΕΧΑΙΟ (Κωμόπολη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραλίες Δήμου Λεωνιδίου

ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ (Δήμος) ΑΡΚΑΔΙΑ
1. Παραλία Πλάκας Λεωνιδίου (Γαλάζια Σημαία 2000)
2. Παραλία Σαμπατίκης
3. Παραλία Λιβαδιού
4. Παραλία Θιόπαυστου
5. Παραλία Γκρίζα.

Παραλία Λιβαδιού

ΛΙΒΑΔΙ (Οικισμός) ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ

Παραλία Λιμεναρίου

ΛΙΜΕΝΑΡΙ (Οικισμός) ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ