gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 16 τίτλοι με αναζήτηση: Πολιτική γεωγραφία  στην ευρύτερη περιοχή: "ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ Κωμόπολη ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ" .


Πολιτική γεωγραφία (16)

Δημοτικά διαμερίσματα

Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Κωνσταντίνου

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Κωνσταντίνου ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου.

Δημοτικό Διαμέρισμα Αλσους

ΑΛΣΟΣ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Αλσους ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Αλσους, της Επαρχίας Πατρών.

Δημοτικό Διαμέρισμα Βερίνου

ΒΕΡΙΝΟ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Βερίνου ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τους αναγνωρισμένους (απογραφή 1991) οικισμούς της πρώην Κοινότητας Βερίνου, της Επαρχίας Πατρών:
1. Βερίνον, το, όπου και η έδρα του τοπικού συμβουλίου
2. Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, η

Δημοτικό Διαμέρισμα Γραίκα (Γκραίκα)

ΓΡΑΙΚΑΣ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Γραίκα (Γκραίκα) ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Γκραίκα.

Δημοτικό Διαμέρισμα Γρηγόρη

ΓΡΗΓΟΡΗΣ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Γρηγόρη ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τους αναγνωρισμένους (απογραφή 1991) οικισμούς της πρώην Κοινότητας Γρηγόρη:
1. Γρηγόρης, ο όπου και η έδρα του τοπικού συμβουλίου
2. Επταπίττα, η

Δημοτικό Διαμέρισμα Δημητροπούλου

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Δημητροπούλου ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Δημητροπούλου.

Δημοτικό Διαμέρισμα Δουκαναίικων

ΔΟΥΚΑΝΑΙΪΚΑ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Δουκαναίικων ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τους αναγνωρισμένους (απογραφή 1991) οικισμούς της πρώην Κοινότητας Δουκαναίικων, της Επαρχίας Πατρών:
1. Δουκαναίικα, τα, όπου και η έδρα του τοπικού συμβουλίου
2. Ανω Δουκαναίικα, τα

Δημοτικό Διαμέρισμα Κρήνης

ΚΡΗΝΗ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Κρήνης ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τους αναγνωρισμένους (απογραφή 1991) οικισμούς της πρώην Κοινότητας Κρήνης:
1. Κρήνη, η, όπου και η έδρα του τοπικού συμβουλίου
2. Μικρόνι, το

Δημοτικό Διαμέρισμα Λάκκας

ΛΑΚΚΑ (Χωριό) ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Λάκκας ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Λάκκας, της Επαρχίας Πατρών.

Δημοτικό Διαμέρισμα Λόγγου

ΛΟΓΓΟΣ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Λόγγου ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Λόγγου.

Δημοτικό Διαμέρισμα Μάγειρας

ΜΑΓΕΙΡΑΣ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Μάγειρας ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Μάγειρα, της Επαρχίας Πατρών.

Δημοτικό Διαμέρισμα Μυρόβρυσης

ΜΥΡΟΒΡΥΣΗ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Μυρόβρυσης ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Μυρόβρυσης, της Επαρχίας Πατρών.

Δημοτικό Διαμέρισμα Νεραντζιών

ΝΕΡΑΝΤΖΙΕΣ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Νεραντζιών ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Νεραντζιών.

Δημοτικό Διαμέρισμα Ροδοδάφνης

ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ (Κωμόπολη) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Ροδοδάφνης ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Ροδοδάφνης.
Στη Ροδοδάφνη βρίσκεται η έδρα του Δήμου Συμπολιτείας

Δημοτικό Διαμέρισμα Σελιανίτικων

ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Σελιανίτικων ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τον ομώνυμο αναγνωρισμένο (απογραφή 1991) οικισμό της πρώην Κοινότητας Σελιανίτικων.

Δημοτικό Διαμέρισμα Τούμπας

ΤΟΥΜΠΑ (Χωριό) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τούμπας ορίστηκε με τον Ν.2539/97 (Σχέδιο Καποδίστρια) και περιλαμβάνει τους αναγνωρισμένους (απογραφή 1991) οικισμούς της πρώην Κοινότητας Τούμπας:
1. Τούμπα, η, όπου και η έδρα του τοπικού συμβουλίου
2. Μερτίδιον, το

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ