gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 42 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΠΑΡΟΣ Δήμος ΚΥΚΛΑΔΕΣ" .


Παραλίες (42)

Αξιόλογες παραλίες

Παραλία & όρμος Μπουντάρι

ΔΡΥΟΣ (Χωριό) ΠΑΡΟΣ
Ησυχη παραλία όλο αμμουδιά.

Γαλάζιες Σημαίες 2001

Παραλία Κολυμπηθρών

ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Ομορφη και ήσυχη αμμουδιά, στο δυτικό τμήμα του κόλπου της Νάουσας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι βράχοι από γρανίτη που εξ αιτίας της αποσάθρωσης έχουν πάρει διάφορα σχήματα και δημιουργούν φυσικές κοιλότητες που γεμίζουν με θαλασσινό νερό και μοιάζουν με κολυμπήθρες. Υπάρχουν εστιατόρια. Πρόσβαση: Με καραβάκι από την Νάουσα ή οδικώς, με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Παραλία Λογαρά

ΛΟΓΑΡΑΣ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Δίπλα σχεδόν στο Πίσω Λιβάδι βρίσκεται η μεγάλη αμμουδιά του Λογαρά που έχει χαρακτηριστεί με γαλάζια σημαία και είναι ιδανική για κολύμπι, ψαροτούφεκο και όλα τα θαλάσσια σπορ. Υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφενεία, ταβέρνες και μπαράκια πάνω στο κύμα.

Παραλία Μαρπήσσας

ΜΑΡΠΗΣΣΑ (Χωριό) ΠΑΡΟΣ

Παραλία Τσερδακίων

ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Εκτεταμένη αμμουδιά που έχει χαρακτηριστεί με γαλάζια σημαία. Η Νέα Χρυσή Ακτή είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν μία από τις ιδανικότερες παραλίες της Μεσογείου για θαλάσσια σπορ και ιδιαίτερα για wind-surf. Στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Νέα Χρυσή Ακτή καθιερώθηκε σαν ιδεώδης τόπος για την διεξαγωγή του ετήσιου παγκόσμιου πρωταθλήματος wind-surf που γίνεται στις αρχές Αυγούστου. Έχει εξαιρετική οργάνωση και υποδομή με καταλύματα κάθε είδους και εξοπλισμένο surf-club (ενοικίαση και φύλαξη σκαφών, σκάφη διάσωσης, μαθήματα σε αρχάριους και προχωρημένους).

Παραλίες Δήμου Πάρου

ΠΑΡΟΣ (Δήμος) ΚΥΚΛΑΔΕΣ
1. Παραλία Μαρπήσσας (Γαλάζια Σημαία 2002)
2. Παραλία Λογαρά (Γαλάζια Σημαία 2002)
3. Παραλία Πούντας Μαρπήσσας
4. Παραλία Πίσω Λιβαδιού
5. Παραλία Μεσάδας.

Παραλία Χρυσή Ακτή

ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Η αμμουδιά της Χρυσής Ακτής, από τις ομορφότερες του νησιού και η μεγαλύτερη παραλία της Πάρου, είναι πραγματικός παράδεισος γι' αυτούς που λατρεύουν την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες. Έχει χαρακτηριστεί με γαλάζια σημαία, έχει άριστη υποδομή, σύγχρονα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, surf-clubs, εστιατόρια και μπαράκια.

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Παραλία Αγίων Αναργύρων

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Η παραλία των Αγίων Αναργύρων, αμμουδιά με λίγα δένδρα, βρίσκεται ανατολικά της Νάουσας σε απόσταση 200 μ. περίπου.

ΑΛΥΚΗ (Χωριό) ΠΑΡΟΣ
It is a beautiful clean beach, protected from the wind, near the village with the same name. There are tavernas next to the sea where fresh fish is served, (the area is well known for its fish) and a few bars. Around Aliki there are some totally unspoilt beaches such as Farangas, Agios Nikolas, Pisso Aliki and Makria Miti, all protected from the northerly winds. The small bays nearby are good for deep- sea fishing, and opposite the village are three islands Panteroussi, Tigani and Glaronisi, which are within easy reaching distance for those who have a boat.

Αμπελάς

ΑΜΠΕΛΑΣ (Χωριό) ΠΑΡΟΣ
Λίγα μόλις χιλιόμετρα ανατολικά της Νάουσας βρίσκεται ο Αμπελάς, ένα μικρό χωριουδάκι ψαράδων, που αποτελεί καταφύγιο για τα ψαροκάικα. Έχει μικρή προστατευμένη αμμουδιά και φιλόξενους κατοίκους. Υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και παραθαλάσσιες ταβέρνες που σερβίρουν κυρίως φρέσκο ψάρι. Ιδανικό μέρος για ήσυχες διακοπές.

Λάγκερη

ΛΑΓΚΕΡΗ (Οικισμός) ΠΑΡΟΣ
Η παραλία της Λάγγερης (1,5 χλμ. περίπου από την Νάουσα), είναι όμορφη, ήσυχη αμμουδιά με ψιλή άμμο και αμμόλοφους. Πρόσβαση: Με καραβάκι από την Νάουσα, με λεωφορείο μέχρι τον δημόσιο δρόμο ή με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Μοναστήρι

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του κόλπου της Νάουσας και είναι από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες της Πάρου. Υπάρχουν εστιατόρια και μπαράκια που προσελκύουν τη νεολαία. Πρόσβαση: Με καραβάκι από την Νάουσα ή οδικώς, με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Μώλος

ΜΩΛΟΣ (Οικισμός) ΠΑΡΟΣ
Προστατευμένη αμμουδιά με λίγα δένδρα, στον ομώνυμο παραλιακό οικισμό. Υπάρχουν παραθαλάσσιες ταβέρνες.

Μαρτσέλο

ΠΑΡΟΣ (Κωμόπολη) ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Μεγάλη αμμουδιά που αποτελεί συνέχεια της παραλίας του Κριού. Απέχει 2,5 χλμ. από το κέντρο της Παροικιάς. Υπάρχουν εστιατόρια και μπαράκια. Πρόσβαση: Με καραβάκι (τακτικά δρομολόγια) από το λιμάνι της Παροικιάς ή με δικό σας μεταφορικό μέσο, οδικώς.

Παραλία Κριού

Η παραλία του Κριού (2 χλμ. απόσταση από το κέντρο της Παροικιάς), στη βόρεια πλευρά του κόλπου της Παροικιάς, είναι μία μεγάλη αμμουδιά με πεντακάθαρη θάλασσα. Υπάρχουν εστιατόρια και μπαράκια. Πρόσβαση: Με καραβάκι (τακτικά δρομολόγια) από το λιμάνι της Παροικιάς ή με δικό σας μεταφορικό μέσο, οδικώς.

Καμίνια

Μεγάλη αμμουδιά, στο βόρειο άκρο του κόλπου της Παροικιάς. Αποτελεί συνέχεια της παραλίας Μαρτσέλο. Πολύ κοντά, στο ακρωτήρι του Αγίου Φωκά, βρίσκεται και η σπηλιά του Αρχίλοχου, μία μεγάλη τρύπα στην σχεδόν κάθετη ακτή. Εδώ, σύμφωνα με την παράδοση, αναζητούσε την έμπνευση ο μεγάλος ποιητής της αρχαιότητας. Πρόσβαση: Με καραβάκι (τακτικά δρομολόγια) από το λιμάνι της Παροικιάς ή με δικό σας μεταφορικό μέσο, οδικώς.

Σουβλιά

Αμμουδιά, στο νότιο άκρο του κόλπου της Παροικιάς, 1,5 χλμ περίπου από το κέντρο της Παροικιάς. Υπάρχουν εστιατόρια. Πρόσβαση: Με λεωφορείο μέχρι το δημόσιο δρόμο ή με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Αγία Ειρήνη

Βρίσκεται νότια της Παροικιάς, σε απόσταση 4 χλμ. από το κέντρο της Παροικιάς. Προστατευμένη αμμουδιά με φοινικόδενδρα που της δίνουν ένα εξωτικό χρώμα. Πρόσβαση: Με λεωφορείο μέχρι το δημόσιο δρόμο ή με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Πιπέρι

ΠΙΠΕΡΙ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Η αμμουδιά του Πιπεριού βρίσκεται μέσα στη Νάουσα και είναι η αγαπημένη παραλία των Ναουσαίων.

Σάντα Μαρία

ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Η παραλία Σάντα Μαρία (2 χλμ. από την Νάουσα) είναι μία εκτεταμένη αμμουδιά με πεντακάθαρη θάλασσα. Υπάρχουν ταβέρνες και οργανωμένα θαλάσσια σπορ. Πρόσβαση: Με λεωφορείο ή δικό σας μεταφορικό μέσο.

Φάραγγας

ΦΑΡΑΓΓΑΣ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ
Προστατευμένη αμμουδιά, οργανωμένη τουριστικά. Υπάρχει παραλιακό μπαράκι Πρόσβαση: Βατοί χωματόδρομοι από την Αλυκή και τον περιφερειακό δρόμο

Σελίδες εμπορικού κόμβου

Livadia ("Blue Bay") and Aktaia

Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Δρυού

ΔΡΥΟΣ (Χωριό) ΠΑΡΟΣ
Όμορφη παραλία, στο ομώνυμο γραφικό χωριό με την πλούσια βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά. Υπάρχουν παραθαλάσσιες ταβέρνες και μπαράκια. .

Παραλία Λιβαδιών

ΛΙΒΑΔΙΑ (Οικισμός) ΠΑΡΟΣ
Είναι η δημοφιλής και πολυσύχναστη παραλία στη βόρεια πλευρά της Παροικιάς, στην θέση Λιβάδια. Εκτεταμένη αμμουδιά με πεντακάθαρα νερά, οργανωμένη τουριστικά. Κατά μήκος της, συναντάμε μαγαζιά κάθε είδους.

Παραλία Λωλαντώνη

ΛΟΛΑΝΤΩΝΗΣ (Παραλία) ΠΑΡΟΣ

Παραλία Παράσπορου

ΠΑΡΑΣΠΟΡΟΣ (Οικισμός) ΠΑΡΟΣ
Πολύβουη αμμουδιά, νότια της Παροικιάς (2,5 χλμ περίπου από το κέντρο της Παροικιάς), οργανωμένη τουριστικά, ιδιαίτερα αγαπητή στους νέους. Υπάρχουν εστιατόρια και μπαράκια. Πρόσβαση: Με λεωφορείο μέχρι τον δημόσιο δρόμο ή με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Παραλίες Δήμου Πάρου

ΠΑΡΟΣ (Δήμος) ΚΥΚΛΑΔΕΣ
1. Παραλία Παροικιάς
2. Παραλία Παράσπορου
3. Παραλία Λιβαδιών
4. Παραλία Κριού
5. Παραλία Μπουταρίου.

Παραλία Παροικιάς

ΠΑΡΟΣ (Κωμόπολη) ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Παραλία Πίσω Λιβαδιού

ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ (Λιμάνι) ΠΑΡΟΣ
Πεντακάθαρη αμμουδιά με θαλασσόδενδρα (αρμυρίκια) που προσφέρουν την σκιά τους στους κολυμβητές, στο ομώνυμο χωριό. Υπάρχουν ταβέρνες και μπαράκια.

Παραλία Πούντας

ΠΟΥΝΤΑ (Λιμάνι) ΠΑΡΟΣ
Όμορφες συνεχόμενες μικρές παραλίες, στον ομώνυμο παραθεριστικό οικισμό, 8,5 χλμ. νότια της Παροικιάς. Η Πούντα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Αντίπαρο, από την οποία την χωρίζει μόλις ένα ναυτικό μίλι. Από την Πούντα φεύγουν τα ferry-boat που συνδέουν την Πάρο με την Αντίπαρο. Υπάρχουν ξενοδοχεία, καφενεία, ταβέρνες, surf club και σχολή καταδύσεων.

Παραλία Πούντας

ΠΟΥΝΤΑ (Παραλία) ΜΑΡΠΗΣΣΑ
Η παραλία της Πούντας είναι ένα χρυσό μισοφέγγαρο αμμουδιάς που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις κυρίως νέων ανθρώπων. Υπάρχουν beach-bar και οργανωμένα θαλάσσια σπορ.

Παραλία Πυργακιού

ΠΥΡΓΑΚΙ (Οικισμός) ΠΑΡΟΣ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ