gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ Παραλία ΗΡΑΚΛΕΙΟ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Civitel Creta Beach 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 2810 252302
Φαξ: +30 2810 251777
Σε ιδανική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στην απομονωμένη αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο Κρήτης, το Civitel Creta Beach του ομίλου CIVITEL Hotels & Resorts, αποτελεί έναν εξωτικό κήπο με φοίνικες και απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γραφική πόλη του Ηρακλείου που φημίζεται για το εμπορικό ττου κέντρο, τα ιστορικά αξιοθέατα αλλά και την έντονη νυχτερινή ζωή κατά τη θερινή περίοδο.

Το resort διαθέτει κομψά πέτρινα bungalows, ευρύχωρα δωμάτια που προσφέρουν όμορφη θέα στη θάλασσα, στην παραλία και στους κήπους. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το Civitel Creta Beach διαθέτει ένα κεντρικό εστιατόριο αλλά και ένα a la carte εστιατόριο όπου ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί μοναδικά πιάτα εξαιρετικής κουζίνας αλλά και υπέροχα τοπικά εδέσματα. Μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις προσφέρουν οι δημιουργίες του executive chef, καθώς Μεσογειακή και Ευρωπαϊκή κουζίνα εναρμονίζονται απόλυτα με τη διάσημη Κρητική διατροφή. Η βεράντα του εστιατορίου προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, ενώ το κομψό και minimal αισθητικής μπαρ υποδέχεται τον επισκέπτη για μοναδικά cocktails και όχι μόνο, με υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Η μεγάλη εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, διαστάσεων 21μ x 10μ, αποτελεί το ιδανικό σημείο για χαλάρωση μετά την παραλία είτε το βράδυ και ο επισκέπτης έχει πολλές επιλογές για σνακ και ροφήματα από το snack-bar που λειτουργεί ακριβώς δίπλα. Τόσο η υπέροχη ιδιωτική παραλία όσο και η πισίνα διαθέτουν δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ πετσέτες διατίθενται επίσης δωρεάν.

Το Civitel Creta Beach αποτελεί αναμφισβήτητα ιδανικό προορισμό για οικογένειες, καθώς διαθέτει ειδική πισίνα για παιδιά, παιδότοπο, υπηρεσίες baby-sitting (κατόπιν αίτησης), παιδικά καρεκλάκια στο εστιατόριο αλλά και baby cot στα δωμάτια. Επιπλέον, έμπειροι πολύγλωσσοι επαγγελματίες προσφέρουν υπηρεσίες ψυχαγωγίας με αναρίθμητες δραστηριότητες για τα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν με ασφάλεια αλλά και στους γονείς να περάσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μόνοι τους.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του στους όμορφους κήπους του resort και στην παραλία και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με ποικίλες επιλογές για άθληση και διασκέδαση. Το Civitel Creta Beach διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις για μίνι γκολφ, τένις, τοξοβολία, πινγκ-πονγκ, beach volley και βελάκια, ενώ στο υπαίθριο αμφιθέατρο, πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς, καθώς και πολλά άλλα events.

Το resort συνδυάζει άψογα την διαμονή με τις σύγχρονες ανέσεις, τη ζεστή φιλοξενία και την ευεξία. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει υπηρεσίες SPA και περιποίησης από έμπειρους επαγγελματίες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Παρέχονται επιλεγμένα ημερήσια πακέτα αλλά και πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα με προγράμματα και θεραπείες που γίνονται με διεθνούς φήμης προϊόντα spa και αισθητικής. Η περιήγηση όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς αναρίθμητα αξιοθέατα από τη συναρπαστική ιστορία της Κρήτης περιμένουν τον επισκέπτη να τα ανακαλύψει, εξερευνώντας τη γύρω περιοχή, όπως ο διάσημος αρχαιολογικός χώρος της Κνωσσού. Το Civitel Creta Beach συνδυάζει ιδανικά το φυσικό τοπίο που έζησαν οι θεοί της Κρήτης με την όμορφη πόλη του Ηρακλείου, την απαράμιλλη Κρητική φιλοξενία και τους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της Κρήτης.

Μάθετε για τις ειδικές προσφορές!

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ