gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης για το τοπωνύμιο: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ Χωριό ΠΕΛΛΑ".


Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης (1)

Δημοτικά διαμερίσματα

Δημοτικό Διαμέρισμα Λουτρακίου

Τηλέφωνο: +30 23840 91213, 91170-3
  Το Λουτράκι είναι ένα χωριό με 1.280 κατοίκους. Από το 1992 άρχισε να αναπτύσσεται ο αγροτοτουρισμός και σήμερα λειτουργούν περίπου εκατό ξενώνες, οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες. Υπάρχουν επίσης πολλά και σύγχρονα ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώροι διασκέδασης και άλλα καταστήματα που λειτουργούν καθημερινά, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
  Η Λουτρόπολη απέχει 13 χιλ. από την Αριδαία, την πρωτεύουσα του Δήμου, 20 χιλ. από το χιονοδρομικό κέντρο και 100 χιλ. από τη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο της Λουτρόπολης και στο Λουτράκι, υπάρχουν ξενοδοχεία, ξενώνες και επιπλωμένα διαμερίσματα. Επίσης, λειτουργούν πολλά καταστήματα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, εστιατόρια, αναψυκτήρια, παραδοσιακά καφενεία κ.ά.
  Οι επισκέπτες συνδυάζουν τα ιαματικά νερά με μιά σειρά από δραστηριότητες όπως τους περιπάτους στα οικολογικά μονοπάτια και στο φαράγγι των Λουτρών, την ορειβασία, την αναρρίχηση, την εξερεύνηση στα σπήλαια της περιοχής των Λουτρών και την επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο του Καιμάκτσαλαν. Ο αριθμός των επισκεπτών φτάνει τους 700.000 ετησίως, από τους οποίους διανυκτερεύουν στην περιοχή 100.000.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ