gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 4 τίτλοι με αναζήτηση: Αθλητισμός & Σπορ  στην ευρύτερη περιοχή: "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ Περιφέρεια ΕΛΛΑΔΑ" .


Αθλητισμός & Σπορ (4)

Paragliding

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

ΚΑΒΑΛΑ (Πόλη) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ
  Η ζωή είναι περιπέτεια, ένταση και γεύσεις! Όποια κι αν είναι τα σπορ που προτιμάτε, ετοιμαστείτε να τα απολαύσετε! Γιατί, η Καβάλα και οι ομορφιές της δημιουργούν αυθόρμητα, την καλύτερη διάθεση! Δυνατότητα για παιχνίδια και σπορ στη θάλασσα (θαλάσσιο ποδήλατο, σέρφινγκ, κλπ.) θα έχετε σχεδόν σ' όλες τις ακτές. Σε κάποιες από αυτές μπορείτε να βοηθηθείτε στην εκμάθηση ενός καινούργιου για σας σπορ από έμπειρους εκπαιδευτές.
   Τα πανιά φουσκώνουν και η προσπάθεια καθοδήγησης του σκάφους είναι η συγκίνηση της ιστιοπλοΐας. Εμπειρία που μπορεί να αποκτηθεί στην Καβάλα, αφού με τους ομίλους της, Ναυτικό και Όμιλο Θαλασσίων Αθλημάτων (Ο.Θ.Α.Κ.), έχει παράδοση στο χώρο αυτό.
  Μέσα στα τουριστικά συγκροτήματα υπάρχουν γήπεδα τένις, μπάσκετ και βόλεϊ για σας και τους φίλους σας. Η ποικιλία όμως των ευκαιριών επεκτείνεται και στα ορεινά.
  Το Παγγαίο όρος με τα καταφύγια προσφέρεται για την ανεπανάληπτη εμπειρία της ορειβασίας, ενώ για τους λάτρεις της αίσθησης ελευθερίας που προσφέρει το σκι, υπάρχει οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο στην κοιλάδα του Ορφέα.
  Η Καβάλα των θαλασσίων και ορεινών σπορ είναι μια προκλητική πραγματικότητα. Η διασκέδαση μπορεί να έχει ύφος μοντέρνο ή παραδοσιακό. Μπορεί να επιδιώκει τη χαλάρωση ή τη δυναμική εκτόνωση. Τη ζεστή κουβέντα με τους φίλους ή την αναζήτηση της έντασης και των συγκινήσεων.
  Όπως και νάχει η Καβάλα δίνει τις λύσεις. Όλες τις εποχές και για όλες τις προτιμήσεις. Τα καφενεία στο λιμάνι, στις συνοικίες αλλά και στο κέντρο προσφέρονται για τη διάρκεια της ημέρας. Εάν ο χρόνος σας είναι άνετος μπορείτε να παίξετε και μια παρτίδα τάβλι, ένα στοίχημα για το ποιος θα πληρώσει τον παραδοσιακό καφέ, το ούζο ή το γλυκό που θα παραγγείλετε.
  Στις παραθαλάσσιες ταβέρνες, κάτω από το δροσερό ίσκιο και ακούγοντας τη θάλασσα, δοκιμάζετε την αφάνταστη ποικιλία των μικρών πιάτων και τις παραδοσιακές καβαλιώτικες συνταγές.
  Από την μια ως την άλλη άκρη της παραλίας και των εξοχών τα φώτα των κέντρων και των pub λαμπυρίζουν το βράδυ στο νερό. Κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα με καθαρά ποτά, καλή μουσική για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Πάρτε τα με τη σειρά και καταλήξτε ίσως αρκετά αργότερα σε κέντρα με ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα.

Το κείμενο παρατίθεται τον Ιανουάριο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού Καβάλας


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ