gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες για το τοπωνύμιο: "ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ Κωμόπολη ΧΙΟΣ".


Παραλίες (1)

Γαλάζια Σημαία 2003

Ορμος Λω

  Στην περιοχή του Βροντάδου, πέντε (5) χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Χίου, βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Όρμου του Λω. Πρόκειται για ιδιωτική πλαζ, με όλες τις ευκολίες που διαθέτουν οι ανάλογοι οργανωμένοι χώροι. Εχει γήπεδο του μπάσκετ, πισίνα για water -polo και κολύμβηση, αποδυτήρια για τους αθλητές, καθώς και μία πολύ δυναμική ομάδα ιστιοπλοϊας, βραβευμένη πολλές φορές σε αγώνες ανά την Ελλάδα. Aλλωστε, η εμπειρία και η σωστή κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού του ομίλου, δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε θέλει, να μάθει ιστιοπλοϊα και να διασκεδάζει παίζοντας με την θάλασσα.
  Η παραλία από την άλλη πλευρά του όρμου, αποτελείται από ψιλό βότσαλο, ενώ μέσα στην θάλασσα υπάρχει άμμος. Ο Όρμος του Λω είναι ιδανική τοποθεσία για οικογένειες όπου όλα τα μέλη μπορούν ήσυχα και χωρίς φόβο να απολαύσουν την θάλασσα, αφού ο βυθός δεν είναι ιδιαίτερα βαθύς.
  Τέλος, στο βόρειο τμήμα του Όρμου υπάρχει μεγάλο εστιατόριο για μεσημεριανό και δείπνο, καθώς και για οποιαδήποτε άλλο εορταστικό γεγονός.

Το κείμενο παρατίθεται τον Φεβρουάριο 2004 από την ακόλουθη ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Χίου


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ