Ο Οινοποιός Γιώργος Παπουτσής και η σύζυγός του Δέσποινα είναι γεωπόνοι-οινολόγοι και ασχολούνται επαγγελματικά με το αμπέλι και το κρασί 35 χρόνια. Τα αμπέλια βρίσκονται στο Μεγαπλάτανο, σε αργιλασβεστώδη εδάφη, δεν ποτίζονται και καλλιεργούνται βιολογικά τα τελευταία 20 χρόνια (ΔΗΩ). ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: Chardonnay, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Ροδίτης, Merlot, Cabernet Sauvignon, Μοσχάτο λευκό. Το Οινοποιείο βρίσκεται στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Αταλάντης – Λιβανατών, σε ένα μικρό αμπελοτεμάχιο με Μerlot και Μαλαγουζιά. Είναι Επισκέψιμο κατόπιν συνεννόησης. Ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει και να γνωρίσει το αμπέλι, να ενημερωθεί για τις πρακτικές οινοποίησης που εφαρμόζονται, να συμμετέχει σε γευσιγνωσία και να προμηθευτεί οίνους σε τιμές χονδρικής.