Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού ΑΛΙΜΟΣ (Προάστιο της Αθήνας) ΑΤΤΙΚΗ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 4 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΑΛΙΜΟΣ Προάστιο της Αθήνας ΑΤΤΙΚΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (4)

Γραφεία ταξιδίων

Danae Travel Bureau

Τηλέφωνο: +30 210 3247512

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

KK Car Rental

Τηλέφωνο: +30 210 9953517
Στην K&K δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου για περισσότερα από 30 χρόνια. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, οδηγούν συνεχώς σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης τους πελάτες μας. Με ιδιαίτερη χαρά καλύπτουμε τις ανάγκες τους για ενοικίαση αυτοκινήτων πανελλαδικά μέσω των ιδιόκτητων γραφείων μας σε Αθήνα, Πάρο, Αντίπαρο και Μύκονο είτε και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας μέσω του δικτύου των επιλεγμένων συνεργατών μας.

Στις προτεραιότητες μας είναι:
- να παρέχουμε άριστες και αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων που να ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών μας
- να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό, αποκλειστικά προσαρμοσμένες κυρίως στις ανάγκες ενός επιλεγμένου αριθμού ξένων επισκεπτών της χώρας μας.

Τα γραφεία μας βρίσκονται σε κεντρικά, εύκολα προσβάσιμα σημεία. Διαθέτουμε ένα εκτεταμένο στόλο αυτοκινήτων, μικρά και μεσαία καθημερινά αυτοκίνητα, πολυτελή SUV, jeep 4x4 καθώς και van 9 θέσεων, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ποικίλες ανάγκες των πελατών μας. Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας είναι όλοι εξαιρετικά εξειδικευμένοι επαγγελματίες, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας ενώ ταξιδεύουν με τα αυτοκίνητά μας. Οι υπηρεσίες "μετά την πώληση" αποτελούσαν πάντα κρίσιμο παράγοντα για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας!

VOLTA4u

Τηλέφωνο: +30 210 9735000
Φαξ: +30 210 9758279

Κρουαζιέρες

Meandros Cruises

Τηλέφωνο: +30 210 9850220
Η ιστορία της Meandros Cruises στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού ξεκινάει το 1992, με σταθερή αξία στο πέρασμα των χρόνων.

"Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας" Πρωτοπόροι στη μονοήμερη ημι-ιδιωτική κρουαζιέρα, σαλπάρουμε έκτοτε προς τα νησιά του Σαρωνικού στο πιστοποιημένο από το Υπουργείο Ναυτιλίας ξύλινο παραδοσιακό σκάφος, το οποίο διαφυλάσσει και αναδεικνύει την ελληνική κληρονομιά.

Καινοτόμοι με προτάσεις για νέες εκδρομές και φρέσκες ιδέες, όπως corporate events & parties, επανερχόμαστε κάθε χρόνο στην αγορά με πρόθεση να εμπνεύσουμε και άλλους επιχειρηματίες.

Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση του κοινού, επιβραβεύουν την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας, παράλληλα ,όμως, αποτελούν το πιο απαιτητικό στοίχημα για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις