Παραλίες ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Πόλη) ΚΟΡΙΝΘΙΑ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες για το τοπωνύμιο: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ Πόλη ΚΟΡΙΝΘΙΑ".


Παραλίες (2)

Γαλάζιες Σημαίες 2001

Παραλία Λουτρακίου

Ανάμεικτα

Καθαρές και ασφαλείς παραλίες

  Η πεντακάθαρη θάλασσα και οι πανέμορφες παραλίες του Λουτρακίου, βραβεύονται συνέχεια από το 1987 με τη “Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης” για την περιβαλλοντική διαχείριση, προς όφελος του τουρισμού και του περιβάλλοντος, αφού τηρούνται απόλυτα τα κριτήρια για:
•Tην ποιότητα των νερών κολύμβησης
•Την περιβαλλοντική πληροφόρηση και εκπαίδευση.
•Τη διαχείριση του περιβάλλοντος. Την οργάνωση της ακτής και
•Τις προσφερόμενες υπηρεσίες
•Την ασφάλεια (ναυαγοσώστες, πρώτες βοήθειες)
•Τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις.
  Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη για την ανθρώπινη ζωή, οργανώνει ανελλιπώς από το 1996 στην παραλία Λουτρακίου και από το 2000 στην παραλία της Ισθμίας, ναυαγοσωστική μονάδα σύγχρονα εξοπλισμένη για την προστασία των λουομένων. Για την καλύτερη κάλυψη και ασφάλεια των λουομένων έχουν τοποθετηθεί 4 πυλώνες- παρατηρητήρια, 3 στην παραλία του Λουτρακίου και ένας στην παραλία της Ισθμίας, επανδρωμένοι με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες διάσωσης και πρώτων βοηθειών αν χρειαστεί στους λουόμενους.
(Κείμενο: Βάνα Νικολοπούλου, Αντώνης Κουκουλάς)
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται το Νοέμβριο 2003 από τουριστικό φυλλάδιο της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου Περαχώρας.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις