gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 4 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΔΑΣΣΙΑ Οικισμός ΚΕΡΚΥΡΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (4)

Ξενοδοχεία

Elea Beach Hotel 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 26610 93490-3
Φαξ: +30 26610 93494
Το ξενοδοχείο Elea Beach προσφέρει 216 ευρύχωρα δωμάτια στους επισκέπτες του. Όλα είναι πλήρως ανακαινισμένα, και διαθέτουν τα δικά τους ιδιωτικά, επιπλωμένα μπαλκόνια. Ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε δωμάτια με ασυναγώνιστη πανοραμική θέα της θάλασσας ή σε δωμάτια με θέα προς το καταπράσινο, ορεινό τοπίο της Κέρκυρας.

Διασχίζοντας τους εξωτερικούς μας κήπους, οι οποίοι οδηγούν στην παραλία, θα βρείτε μια πισίνα με φρέσκο νερό (250 τ.μ), και μια πισίνα με θαλασσινό νερό (140τ.μ), η οποία πλαισιώνεται από πλακόστρωτο έδαφος και διαθέτει εγκατάσταση υδρομασάζ. Μπορείτε να απολαύσετε ελληνικά ποτά και cocktails στο μπαρ της πισίνας ή στο εσωτερικό μπαρ που βρίσκεται στον χώρο υποδοχής. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την υψηλή ποιότητα περιποίησης Spa, η οποία προσφέρεται από την εταιρία "Aegeo Spas".

Ένα από τα αυθεντικά πολιτισμικά στοιχεία μιας περιοχής είναι η γαστρονομία, η οποία ενδέχεται κορυφαίας προτεραιότητας στο ξενοδοχείο μας. Ο μεσογειακός μας μπουφές προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών και πιάτων, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματα σας σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Elea Beach διοργανώνει κάτι ξεχωριστό κάθε βράδυ. Μπορείτε να ασπαστείτε την τοπική κουλτούρα μέσω δρωμένων, όπως παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, και ελληνικές βραδιές. Τα παιδιά σας θα λατρέψουν την μαγική παράσταση και το τσίρκο μας. Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε δρώμενα που κόβουν την ανάσα! Η παράσταση του Φακίρη, των χορών της κοιλιάς και η ζωντανή διεθνής μουσική συμπληρώνουν το ευρύ φάσμα της ψυχαγωγίας μας.

Livadi Nafsika Hotel 3 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 26610 93276, 93173, 93496
Φαξ: +30 26610 93174, 93494
Το ξενοδοχείο Livadi Nafsika 3* βρίσκεται στο γραφικό τουριστικό χωριό της Δασιάς. Χτίσθηκε πρόσφατα και ανακαινίσθηκε το 2018. Το κέντρο της πόλης είναι εύκολα προσβάσιμο με την τοπική αστική συγκοινωνία (γύρω στα 20 λεπτά), και η παραλία είναι προσβάσιμη με τα πόδια (300 μέτρα από το ξενοδοχείο).

Στην περιοχή της Δασιάς υπάρχουν αρκετές εγκαταστάσεις, οι οποίες δύνανται να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, όπως τοπικά εστιατόρια, μπαρ, clubs, εμπορικά καταστήματα και καταστήματα αναμνηστικών, σούπερ μάρκετ, ηλεκτρονικά παιχνίδια και θαλάσσια σπορ δίπλα στην παραλία!

Το ξενοδοχείο μας είναι αρκετά φημισμένο για την φιλοξενία νέων ατόμων ζευγαριών και οικογενειών, όπου θέλουν να εξερευνήσουν τον περικείμενο χώρο. Διαθέτει 102 ευρύχωρα δωμάτια με θέα στον κήπο του, με επιπλωμένα μπαλκόνια ή βεράντα.

Ο μπουφές του ξενοδοχείου είναι μεσογειακής φύσεως και προσφέρει μια πλούσια ποικιλία τοπικών και διεθνών πιάτων. Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, με την συνοδεία ενός μενού που αλλάζει συνέχεια.

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε!

Ikos Dassia 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 26614 41600

Ikos Odisia 5 Αστέρια

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ