gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΠΙΤΣΙΔΙΑ Χωριό ΗΡΑΚΛΕΙΟ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Τουριστικά λεωφορεία

Kouklinos Tours

Τηλέφωνο: +30 2811 114844
Η εταιρία Αφοί Κουκλινού ΟΕ με διακριτικό τίτλο "Kouklinos Bros" ιδρύθηκε το 2012 στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον Στέφανο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και εξυπηρέτησης επιβατών από το 2003 και τον αδερφό του Αντώνη, έχοντας πάντα την υποστήριξη του πατέρα τους Αρίστου με την πολυετή πείρα του στο χώρο.

Με τα χρόνια αυτή η οικογενειακή επιχείρηση εδραιώθηκε στις μεταφορές επιβατών εξυπηρετώντας οργανωμένο εισερχόμενο και εγχώριο τουρισμό και συνέχισε να αναπτύσσεται φτάνοντας σήμερα να διαθέτει σύγχρονα ιδιόκτητα λεωφορεία όλων των κατηγοριών παραμένοντας πιστή στο όραμά της για ασφαλής και ποιοτικές μεταφορές.

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς για :

  • Τουριστικά Γραφεία
  • Συνέδρια
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια/λιμάνια Κρήτης (transfers)
  • Μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές εντός και εκτός Κρήτης
  • Σχολικές εκδρομές
  • Συλλόγους
  • Αθλητικά σωματεία
  • VIP μεταφορές

Οι οδηγοί μας είναι ενημερωμένοι και τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας, με χαμόγελο, ευγένεια και με την πολυετή πείρα τους μας δίνουν ένα ακόμα πλεονέκτημα στην τουριστική μεταφορά.

Αυτός ο συνδυασμός μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τις μεταφορές με συνέπεια αξιοπιστία και πάνω από όλα σεβασμό στον πελάτη, οι πολυετής συνεργασίες μας (με τουριστικά γραφεία, συλλόγους, αθλητικές ομάδες κτλ.) είναι η απόδειξη όλων αυτών αλλά και η μεγαλύτερη επιβράβευση μας.

Στόλος

Minibus Mercedes Sprider 1-19 seats, 50 seater Bus

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ