gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης για το τοπωνύμιο: "ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ Χωριό ΛΕΥΚΑΔΑ".


Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης (1)

Δημοτικά διαμερίσματα

Δημοτικό Διαμέρισμα Τσουκαλάδων

Τηλέφωνο: +30 26450 97248
Φαξ: +30 26450 97248
  Ακολουθώντας τη βορειοδυτική διαδρομή, περνώντας από το κατάφυτο από πεύκα μοναστήρι της Φανερωμένης με την πανοραμική θέα προς το Ιόνιο, θα συναντήσετε το χωριό Τσουκαλάδες. Ένα χωριό που έχει ταιριάξει αρμονικότατα την παράδοση με τον εκσυγχρονισμό και σας προσφέρει ηρεμία, και γαλήνη, αλλά και άνεση στις επιλογές σας.
  Στην περιοχή των Τσουκαλάδων βρίσκεται η πανέμορφη παραλία Πευκούλια εκεί που τα καταπράσινα πεύκα κυριολεκτικά αγγίζουν την πεντακάθαρη θάλασσα και δημιουργούν μια εικόνα μαγευτική, μια εικόνα που απελευθερώνει όλες τις αισθήσεις. Πρόκληση για όσους αγαπούν την εξερεύνηση αποτελεί το ως τώρα ανεξερεύνητο σπήλαιο του Αϊ-Γιάννη στην περιοχή. Αξίζει να επισκεφθείτε και την περιοχή του Δημοτικού Σχολείου όπου το ηλιοβασίλεμα θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Και φυσικά υπάρχει το κοινοτικό πευκοδάσος του χωριού που θα αφήσει άφωνους τους λάτρεις της φύσης.
  Αξίζει να το περπατήσετε με μια καλή παρέα ή και μόνοι σας.
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται το Δεκέμβριο 2003 από τουριστικό φυλλάδιο της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας (1998).

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ