gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Διαμονή & διασκέδαση  στην ευρύτερη περιοχή: "ΚΡΗΤΗ Νησί ΕΛΛΑΔΑ" .


Διαμονή & διασκέδαση (2)

Γενικές

Διασκέδαση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νομός) ΚΡΗΤΗ
  Η πολιτιστική κληρονομιά του νομού Ηρακλείου αλλά και σε πολλές άλλες μικρότερες πόλεις και χωριά πραγματοποιούνται σημαντικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις στις οποίες παρουσιάζονται έργα τόσο από τον χώρο της παράδοσης όσο και από τις σύγχρονες αναζητήσεις ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών και ομάδων.
  Στη διάρκεια όλου του χρόνου δίδονται αρκετές ευκαιρίες στον επισκέπτη για να συμμετάσχει και να απολαύσει κάποια από τις πολυάριθμες παραδοσιακές γιορτές και πανηγύρια χορεύοντας με τη συνοδεία των πανάρχαιων ρυθμών και ήχων που επιβιώνουν στην ζωντανή σύγχρονη λαϊκή παράδοση του τόπου.
  Για όλους όσους απλά θέλουν να ζήσουν στους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου διασκέδασης, ο νομός Ηρακλείου προσφέρει απεριόριστες επιλογές για clubbing και απολαύσεις που διαρκούν νύχτα και μέρα.
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται το Φεβρουάριο 2004 από τουριστικό φυλλάδιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ηρακλείου.

Σελίδες επίσημες

ΡΕΘΥΜΝΟ (Νομός) ΚΡΗΤΗ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ