gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 7 τίτλοι με αναζήτηση: Κεντρικές σελίδες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ Κωμόπολη ΣΥΡΟΣ" .


Κεντρικές σελίδες (7)

Ανάμεικτα

Αη Μιχάλης

ΑΗ ΜΙΧΑΛΗΣ (Οικισμός) ΣΥΡΟΣ
Ο Σα Μιχάλης είναι μικρός οικισμός με αγροτόσπιτα. Οι κάτοικοί του είναι κυρίως Απανωσυριανοί αγρότες που ζουν εκεί το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα έρχονται μόνο για τις αγροτικές ή κτηνοτροφικές εργασίες τους.

ΚΥΠΕΡΟΥΣΑ (Οικισμός) ΣΥΡΟΣ
Η Κηπερούσα είναι μικρός οικισμός με αγροτόσπιτα. Οι κάτοικοί του είναι κυρίως Απανωσυριανοί αγρότες που ζουν εκεί το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα έρχονται μόνο για τις αγροτικές ή κτηνοτροφικές εργασίες τους.

ΛΥΓΕΡΟ (Οικισμός) ΣΥΡΟΣ
Το Λυγερό είναι μικρός οικισμός με αγροτόσπιτα. Οι κάτοικοί του είναι κυρίως Απανωσυριανοί αγρότες που ζουν εκεί το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα έρχονται μόνο για τις αγροτικές ή κτηνοτροφικές εργασίες τους.

ΜΑΥΡΗ ΡΑΧΗ (Οικισμός) ΣΥΡΟΣ
Η Μαύρη Ράχη είναι μικρός οικισμός με αγροτόσπιτα. Οι κάτοικοί του είναι κυρίως Απανωσυριανοί αγρότες που ζουν εκεί το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα έρχονται μόνο για τις αγροτικές ή κτηνοτροφικές εργασίες τους.

ΜΥΤΤΑΚΑΣ (Οικισμός) ΣΥΡΟΣ
Ο Μύτακας είναι μικρός οικισμός με αγροτόσπιτα. Οι κάτοικοί του είναι κυρίως Απανωσυριανοί αγρότες που ζουν εκεί το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα έρχονται μόνο για τις αγροτικές ή κτηνοτροφικές εργασίες τους.

ΠΛΑΤΥ ΒΟΥΝΙ (Οικισμός) ΣΥΡΟΣ
Το Πλατύ Βουνί είναι μικρός οικισμός με αγροτόσπιτα. Οι κάτοικοί του είναι κυρίως Απανωσυριανοί αγρότες που ζουν εκεί το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα έρχονται μόνο για τις αγροτικές ή κτηνοτροφικές εργασίες τους.

ΣΗΡΥΓΓΑ (Οικισμός) ΣΥΡΟΣ
Ο Σύριγγας είναι ένας μικρός οικισμός με ονομαστή πηγή και θαυμάσια θέα.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ