gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Ημερήσιος & Περιοδικός Τύπος για το τοπωνύμιο: "ΣΤΡΥΜΟΝΑΣ Δήμος ΣΕΡΡΕΣ".


Ημερήσιος & Περιοδικός Τύπος (1)

Ανάμεικτα

Εφημερίδα "Δημοτικά Δρώμενα"

  Η εφημερίδα «Δημοτικά δρώμενα» εκδίδεται από το Μάρτιο του 2000 από την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Κοινωνικής και Οικονομικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΟΚΑ) του Δήμου Στρυμόνα με υπεύθυνο τον Πρόεδρο της ΔΕΠΟΚΑ κ. Ανδρέα Χαραλάμπους. Κύριος στόχος της έκδοσης αυτής είναι να λειτουργεί σα μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών όλου του Δήμου.
  Τα μέλη της ΔΕΠΟΚΑ - και συντακτική ομάδα του περιοδικού - προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να αναλύουν και να παραθέτουν με κάθε λεπτομέρεια ότι συμβαίνει στο Δήμο Στρυμόνα, ότι πρόκειται να συμβεί άμεσα και ποια σχέδια υπάρχουν για το μέλλον και την πορεία του τόπου γενικότερα.
  Η ανταπόκριση των δημοτών από τα πρώτα κιόλας τεύχη ήταν άμεση και ουσιαστική. Σχόλια, παρατηρήσεις και παρεμβάσεις βελτίωσαν και ολοκλήρωσαν την εικόνα του περιοδικού. Τα αιτήματα των δημοτών για προσθήκη θεμάτων μετέτρεψαν το έντυπο σε ένα πραγματικό «εργαλείο ενημέρωσης» που με το πέρασμα του καιρού κατάφερε αφενός να μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους πολίτες σε θέματα έργων, επικαιρότητας, πολιτισμού, κοινωνικά θέματα κ.α, και αφετέρου να γίνει η «φωνή των δημοτών» που μπόρεσαν μέσα απ' αυτό να εκφράσουν προς τα έξω τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Το κείμενο παρατίθεται τον Ιούνιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, του Δήμου Στρυμώνα


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ