gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 6 τίτλοι με αναζήτηση: Σύλλογοι Πολιτών  στην ευρύτερη περιοχή: "ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ Κωμόπολη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ" .


Σύλλογοι Πολιτών (6)

Ανάμεικτα

ΛΑΚΚΩΜΑ (Κωμόπολη) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Τέλη του 1980, ιδρύθηκε και λειτουργεί ο σύλλογος με την επωνυμία , "Σύλλογος Ποντίων Λακκώματος Χαλκιδικής". Οι δραστηριότητες του συλλόγου είναι πολλές και πολύπλευρες, τόσο στον πολιτιστικό όσο και στον κοινωνικό - φιλανθρωπικό τομέα, όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως μετά το 1989-1990, με την προσέλευση των αδελφών Ποντίων από την Σοβιετική Ένωση, ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα.

ΝΕΑ ΓΩΝΙΑ (Χωριό) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Iδρύθηκε το 1984 από τους κατοίκους της Νέας Γωνιάς με σκοπό τη διατήρηση των παραδόσεων και την αναβίωση των εθίμων των προγόνων τους από τη Μικρά Ασία. Ο Σύλλογος με εγγεγραμμένα 120 μέλη, οργανώνει και συμμετέχει σε εκδηλώσεις λαογραφίας και παραδοσιακού χορού. Σήμερα λειτουργεί χορευτικό τμήμα γυναικών και προγραμματίζεται η λειτουργία ανδρικού τμήματος. Η τράπεζα αίματος του συλλόγου αποτελεί μια ακόμη προσφορά του συλλόγου στην τοπική κοινωνία.

Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Ηράκλειας

ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑ (Χωριό) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1983 από μια ομάδα 30 νέων, κατοίκων της Ν. Ηράκλειας με ευαισθησία στον πολιτισμό και την παράδοση, με στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου τους. Ο σύλλογος απαριθμεί σήμερα 80 μέλη (κάτοικοι της Ν. Ηράκλειας)

ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ (Κωμόπολη) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός - Λαογραφικός Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας ιδρύθηκε το 1981, με το μεράκι και την αγάπη κάποιων ανθρώπων για την παράδοση και τον πολιτισμό. Βασικός στόχος της λειτουργίας του συλλόγου είναι η ψυχαγωγία, η επιμόρφωση, η επικοινωνία καθώς και η ενεργοποίηση και ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων ανεξαρτήτου χρώματος, και ηλικίας.

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Συλλάτων

ΝΕΑ ΣΙΛΑΤΑ (Χωριό) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1997 και απαρτίζεται από 50 μέλη. Παρόλη τη μικρή του θητεία έχει αναπτύξει σημαντικές δραστηριότητες ως προς την πολιτιστική ανάπτυξη του χωριού. Έχει δημιουργήσει διάφορα αθλητικά και επιμορφωτικά τμήματα για την απασχόληση των νέων.

Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σωζόπολης

ΣΩΖΟΠΟΛΗ (Χωριό) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σωζόπολης ιδρύθηκε το 1977 με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα του οικισμού. Παράλληλα διοργάνωνε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις (χορούς, θέατρο, συναυλίες), βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων και την διατήρηση της παράδοσης.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ