gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες για το τοπωνύμιο: "ΜΠΑΛΙ Λιμάνι ΡΕΘΥΜΝΟ".


Παραλίες (2)

Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Μπαλί

Στον όρμο Μπαλί, όπου και ο ομώνυμος παραθαλάσσιος οικισμός, σε απόσταση 34 χιλ. ανατολικά του Ρεθύμνου, έχει τη δυνατότητα ο επισκέπτης να επιλέξει κάποιο από τα μικρά λιμανάκια και να κολυμπήσει απολαμβάνοντας τις ευκολίες της οργανωμένης παραλίας. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές ταβέρνες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σελίδες εμπορικού κόμβου

Παραλία

  Το Μπαλί είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με τρία λιμανάκια. Το πρώτο λιμάνι έχει μια παραλία με χαλίκι με μερικές ταβέρνες και πολυτελή ξενοδοχεία. Το κυρίως χωριό βρίσκεται στο δεύτερο λιμανάκι και έχει πολλά μαγαζιά που πουλούν είδη λαϊκής τέχνης, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ταβέρνες. Από το μικρό λιμάνι που βρίσκεται εκεί φεύγουν τα καραβάκια που εκτελούν ημερήσιες κρουαζιέρες για το Ρέθυμνο. Ο τρίτος ορμίσκος είναι γνωστός σαν "παραλία του Παραδείσου" και είναι ο καλύτερος για κολύμπι, κατά τη διάρκεια όμως των μηνών Ιουνίου - Αυγούστου σφύζει από κόσμο.

Το κείμενο παρατίθεται τον Δεκέμβριο 2002 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, της Crete TOURnet


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ