gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 6 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΠΛΑΚΙΑΣ Χωριό ΡΕΘΥΜΝΟ" .


Παραλίες (6)

Περιγραφή

ΑΜΜΟΥΔΙ (Παραλία) ΡΕΘΥΜΝΟ
Αμμούδι: Μικρή αμμουδερή παραλία κοντά στο Δαμνόνι, μη οργανωμένη και σχεδόν ερημική.

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Κόρακας

ΚΟΡΑΚΑΣ (Παραλία) ΡΕΘΥΜΝΟ
Βρίσκεται στα νότια του Ρεθύμνου, ακριβώς νότια του χωριού Ροδάκινο που απέχει 42 χιλ. από το Ρέθυμνο. Η παραλία του Κόρακα είναι αμμουδερή και οργανωμένη, ενώ η περιοχή διαθέτει ξενοδοχεία, πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και ταβέρνες.

Σούδα Πλακιά

ΠΛΑΚΙΑΣ (Χωριό) ΡΕΘΥΜΝΟ
Οργανωμένη, αμμουδερή παραλία ακριβώς δυτικά του χωριού Πλακιάς. Κοντά στην παραλία μπορεί να βρει κανείς ενοικιαζόμενα δωμάτια και λίγες ταβέρνες.

Σελίδες εμπορικού κόμβου

Παραλία Πλακιά

  Η όμορφη παραλία που απλώνεται γύρω από τον κόλπο αποτελεί τον κυριότερο πόλο έλξης για τους επισκέπτες, αλλά υπάρχουν κι άλλες παραλίες στους γειτονικούς κολπίσκους. Ο κεντρικός δρόμος κατά μήκος της παραλίας είναι γεμάτος ταβέρνες και μπαράκια. Δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή προσελκύουν αρκετούς wind-surfers οι οποίοι δίνουν μια ιδιαίτερη όψη στον ηλιόλουστο κόλπο.

Το κείμενο παρατίθεται τον Νοέμβριο 2002 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, της Crete TOURnet


Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Δαμνονίου

ΔΑΜΝΟΝΙ (Οικισμός) ΡΕΘΥΜΝΟ
Οργανωμένη αμμουδερή παραλία ακριβώς δυτικά του Πλακιά στα νότια του Ρεθύμνου. Διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια και λίγες ταβέρνες.

Παραλία Πλακιά

ΠΛΑΚΙΑΣ (Χωριό) ΡΕΘΥΜΝΟ
Ο οικισμός του Πλακιά, σε απόσταση 40 χιλ. νότια του Ρεθύμνου, είναι ένα θέρετρο με θαυμάσια αμμουδερή παραλία και πλούσιες υποδομές σε ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και εστιατόρια. Στην οργανωμένη παραλία του μπορεί κανείς εκτός από μπάνιο να κάνει και ποικίλα θαλάσσια σπορ.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ