EN
Greek Travel Pages

BCD Travel Greece

Τελ. ενημέρωση: Φεβ 2021
Travel Management Company, Γραφείο Ταξιδίων ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΘΗΝΑ , ΕΛΛΑΔΑ

Κεντρικά γραφεία
Καπνικαρέας 35 1ος όροφος 10556 ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΘΗΝΑ , ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ.: +30 213 0181000 , Φαξ: +30 213 0181099
Κοινωνικά δίκτυα:
CRSs: Sabre

BCD Travel Greece - Περίληψη

H BCD Travel ιδρύθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2006 μετά την εξαγορά της TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH από το BCD Group. Οι δύο αυτές εταιρείες ενώθηκαν με την WorldTravel BTI κάτω από την ίδια ιδιοκτησία, για να δημιουργήσουν τη BCD Travel. H νέα εταιρεία ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες της στις 31 Μαρτίου 2006.

Η BCD Travel βοηθάει τις εταιρείες να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την επένδυσή τους σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Για τους ταξιδιώτες, αυτό σημαίνει πώς να είναι ασφαλείς και παραγωγικοί αλλά και πώς να αποφασίζουν τo καλύτερο για τα ταξίδια τους. Για τους υπεύθυνους προμηθειών και ταξιδιών, το όφελος είναι οι συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς το πώς να αυξήσουν τις αξίες του εταιρικού προγράμματος ταξιδιών. Για τη διοίκηση, δημιουργείται η δυνατότητα ότι το εταιρικό πρόγραμμα ταξιδιών υποστηρίζει τους στόχους της εταιρίας. Με λίγα λόγια, βοηθούμε τους πελάτες μας να ταξιδεύουν έξυπνα και να καταφέρνουν περισσότερα. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με την παρουσία μας σε 108 χώρες, με την βοήθεια 12.000 δημιουργικών, αφοσιωμένων και έμπειρων συναδέλφων μας. Και αυτός είναι ο τρόπος που κρατάμε το ποσοστό διατήρησης πελατών πάνω από 98% έχοντας ηγετική θέση στο χώρο, κλείνοντας το 2015 με $23.8 δισεκατομμύρια πωλήσεις.

Η γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε καλύπτει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες μιας εταιρείας και διαχωρίζεται σε τρεις επιχειρηματικούς άξονες:
ETΑΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ: παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα εταιρικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπουν να είμαστε ευέλικτοι, καινοτόμοι, και να προσφέρουμε λύσεις, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχουμε μια σειρά από tailor-made αναφορές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το ταξιδιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας σας όλο το εικοσιτετράωρο. Όλα αυτά, με πλήρη διαφάνεια, μέσω "open-book" συμφωνίας.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα ταξιδιωτικών συμβούλων που εργάζονται μαζί σας για να σχεδιάσει και να οργανώσει κάθε είδος εταιρικής εκδήλωσης. Είτε είναι μια εκδήλωση στο χώρο σας, είτε μια διεθνής διάσκεψη ή συνέδριο στην άλλη πλευρά του κόσμου, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να αναλάβουμε και να διοργανώσουμε χωρίς άγχος για εσάς και τους καλεσμένους σας μία αξέχαστη εκδήλωση.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: δουλεύουμε μαζί σας για να καθορίσουμε, σχεδιάσουμε και εφαρμόσουμε μια διαδικασία που ταιριάζει στις ανάγκες του οργανισμού σας, είναι σύμφωνη με την εταιρική διακυβέρνηση σας, τη διαχείριση κινδύνου, και τις πρακτικές αειφορίας, αλλά και εναρμονίζεται με τις βέλτιστες πρακτικές που ισχύουν στην αγορά.

Αλλες πληροφορίες για την εταιρεία

Συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες:  American Express, VISA, Diners, MasterCard
Προσωπικό (άτομα): 29

Διοίκηση και τμήματα

 • Γενικός Διευθυντής:
  • Κος Μάκης Μπενετάτος
 • (Sr Manager, Program Management and Sales):
  • Κα Αρετή Τσιλίκα
 • Operation
  Διευθυντής:
  • Κος Νίκος Χριστοφίδης

Επωνυμία Εταιρείας (εφορία) 

Χαρακτηριστικά / υπηρεσίες / δραστηριότητες / εξειδίκευση

Travel Management Company

Ταξίδια & Τουρισμός

MICE  
Επιχειρηματικά Ταξίδια  
Συμβουλευτική Επιχειρήσεων  

Αναχωρησεις πλοιων
Από

Copyright 1999-2019 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.