Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού ΕΞΩΜΥΤΗΣ (Οικισμός) ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΕΞΩΜΥΤΗΣ Οικισμός ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Sea Sound - White Katikies 4 Κλειδιά

Τηλέφωνο: +30 22860 82095
Φαξ: +30 22860 81879
Στη Σαντορίνη της γαλάζιας απεραντοσύνης και της μεταφυσικής διάστασης 4.000 χρόνων πολιτισμού, σε μια γεμάτη αντιθέσεις και μυστήριο ατμόσφαιρα, μοναδική στον κόσμο, με εικόνες που προκαλούν ισχυρά συναισθήματα, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, κοντά στη γραφική τοποθεσία Άγιος Γεώργιος, λίγα μέτρα από τη μαύρη παραλία του Περίβολου σας περιμένει το καινούργιο συγκρότημα Sea Sound.
To Sea Sound - White Katikies, δημιουργήθηκε για επισκέπτες υψηλής αισθητικής και διακριτικού γούστου που αγαπούν τη ζωή κοντά στη θάλασσα και τη φύση, σ’ένα μικρό παράδεισο όπου η μαγεία γίνεται καθημερινότητα για την οικογένεια και τους φίλους. Με το λιτό αυθεντικό του ύφος που συνδυάζει κοσμοπολιτισμό με τοπικό χρώμα, την κυριαρχία του λευκού πλάϊ στη βαθυγάλαζη θάλασσα, η προσιτή πολυτέλεια του συγκροτήματος χαρίζει ηρεμία, ευχάριστη ατμόσφαιρα, έμπνευση για καινούργιες συγκινήσεις.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις