Αθλητισμός & Σπορ ΜΑΓΝΗΣΙΑ (Νομός) ΘΕΣΣΑΛΙΑ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Αθλητισμός & Σπορ  στην ευρύτερη περιοχή: "ΜΑΓΝΗΣΙΑ Νομός ΘΕΣΣΑΛΙΑ" .


Αθλητισμός & Σπορ (2)

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

ΠΟΡΤΑΡΙΑ (Δημοτική ενότητα) ΒΟΛΟΣ
  Ο Δήμος Πορταριάς σε συνεργασία με άλλους Δημοτικούς φορείς (επιτροπές νομικών προσώπων, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους) πραγματοποιεί μια σειρά Αθλητικών Προγραμμάτων στις εγκαταστάσεις του. Γιά το σκοπό αυτό υπάρχουν γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, γήπεδα 5χ5, γήπεδα τέννις και μπάσκετ.
  Κάθε Σεπτέμβριο και για ένα διήμερο διοργανώνεται αγώνας αυτοκινήτου "Ανάβαση Πορταριάς".
  Με μια από τις ωραιότερες διαδρομές και με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, ο αγώνας αυτός προσελκύει ένα μεγάλο αριθμό λάτρεων του συγκεκριμένου αθλήματος και των συναρπαστικών εμπειριών γενικότερα.
  Ένα από τα προγράμματα του Δήμου σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι επίσης οι «Κενταύρειες Διαδρομές» (ορειβασία - πεζοπορία), καινοτόμο πρόγραμμα που απευθύνεται στους δημότες και στους επισκέπτες του Δήμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορίες, περιηγήσεις, ξεναγήσεις και έχει σκοπό την ψυχαγωγία, την δράση, την επαφή με το φυσικό περιβάλλον καθώς και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων γύρω από την ιστορία, το μύθο και την παράδοση του βουνού των Κενταύρων.

Το κείμενο παρατίθεται τον Σεπτέμβριο 2004 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Πορταριάς


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις