Ομορφες διαδρομές ΚΑΒΑΛΑ (Πόλη) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Ομορφες διαδρομές για το τοπωνύμιο: "ΚΑΒΑΛΑ Πόλη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ".


Ομορφες διαδρομές (2)

Σελίδες επίσημες

Εκδρομή στις δυτικές ακτές

  Δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Υπάρχουν περιοχές που η φύση τους έχει να χαρίσει απλόχερα την αγάπη της. Η Καβάλα και το φυσικό της περιβάλλον ανήκουν στους ευνοημένους τόπους και οι εκδρομές είναι η χρυσή ευκαιρία του επισκέπτη.
Δυτικές ακτές: Σε μια απόσταση 40 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης οι παραλίες και τα γραφικά ακρογιάλια σε συνεχή εναλλαγή. Η Καλαμίτσα (2 χλμ.) και ο Μπάτης (3 χλμ.), οργανωμένες γραφικές παραλίες με δυνατότητα για θαλάσσια σπορ. Η Τόσκα (4 χλμ.) και το Παληό (6 χλμ.) με σύγχρονη τουριστική υποδομή, εξαιρετικές παραλίες, πεντακάθαρες θάλασσες. Η Ν. Ηρακλείτσα (13 χλμ.) με τη μεγάλη γαλάζια ακτή και τα παραθαλάσσια υπαίθρια ταβερνάκια. Η Ν. Πέραμος (18χλμ.) με το ασυνήθιστο τοπίο της παραλίας με τους αμμόλοφους και τους αμπελώνες, με τα ονομαστά επιτραπέζια σταφύλια και το κρασί. Στην περιοχή κατά τον Ιούλιο-Αύγουστο γίνεται φεστιβάλ με μουσικές - θεατρικές παραστάσεις. Τα Λουτρά Ελευθερών (30χλμ.), τόπος παραθερισμού με θερμά ιαματικά λουτρά. Οι όμορφες παραλίες της Κάριανης και του Οφρυνίου (40χλμ.) οι πρώτες που συναντά ο επισκέπτης ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη.

Το κείμενο παρατίθεται τον Ιανουάριο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες, της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού Καβάλας


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις