EN
Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Εταιρείες θαλάσσιου τουρισμού & μεταφορών για το τοπωνύμιο: "ΦΗΡΑ Κωμόπολη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ".


Εταιρείες θαλάσσιου τουρισμού & μεταφορών (1)

Ναυλωτές σκαφών αναψυχής

Caldera Yachting

Τηλέφωνο: +30 22860 23000, Φαξ: +30 22860 23430

Η εταιρία Caldera Yachting, με εξειδίκευση στην ενοικίαση σκαφών αναψυχής στην περιοχή της Σαντορίνης, από την έναρξη της δραστηριότητάς της έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων τόσο στις συνθήκες που επιβάλουν οι καιροί, αλλά πολύ περισσότερο στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών, είτε αυτοί προέρχονται από απευθείας επαφή με την εταιρίας μας, είτε μέσω των συνεργατών μας, διασφαλίζοντας τους την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Διαθέτοντας μία πλήρη γκάμα σκαφών, υψηλών προδιαγραφών, δημιουργούμε πακέτα περιήγησης που
- δίνουν την ευελιξία στους πελάτες μας, είτε να μοιραστούν και να απολαύσουν την ομορφιά του νησιού και την υψηλή ποιότητα της εξυπηρέτησης εντός και εκτός των σκαφών, ή να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα, βιώνοντας μία απόλυτα προσωποποιημένη εκδρομή,
- αποτελούν ένα σημαντικό μέσο για τους συνεργάτες μας, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους μία μοναδική αλλά και αξιόπιστη για την ποιότητά της, εκδρομική πρόταση, προσφέροντας τους μία επιπλέον υπηρεσία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί.

Τα βασικά στοιχεία για εμάς που οδηγούν σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι

  • η συνέπεια στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας,
  • ο σεβασμός στις απαιτήσεις και στον χρόνο του επισκέπτη,
  • η εναρμόνιση μας με τα παραδοσιακά στοιχεία,
  • η επιλογή ανθρώπων που εργάζονται για την εταιρία μας, που με την εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευση τους δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να βιώσει ο πελάτης αυτή την απόλυτη εμπειρία.

Η εταιρία διαθέτει μία πλήρη γκάμα σκαφών για όλες τις απαιτήσεις. Catamaran, motoryachts το κλασικό ιστιοπλοϊκό, το παραδοσιακό καΐκι, το φουσκωτό ταχύπλοο.

Πραγματοποιούμε εκδρομές  για κάθε απαίτηση, για κάθε επιθυμία, απόλυτα προσωποποιημένες, πρωινές ή τις ώρες του ηλιοβασιλέματος, ολοήμερες ή μισής μέρας. Πανοραμικές διαδρομές, εντός της θαλάσσιας περιοχής του νησιού, στάσεις στις παραλίες με τα εντυπωσιακά πετρώματα. Εκτός Σαντορίνης, κυρίως με μονοήμερες εκδρομές, δίνουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να δουν και κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου, όπως η Ίος, η Ανάφη, η Σίκινος, η Φολέγανδρος, η Μήλος, η Μύκονος κ.α.

Η εμπειρία των πληρωμάτων που θα σας ταξιδέψουν με ασφάλεια και θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία την ώρα του ταξιδιού, θα ετοιμάσουν τοπικά εδέσματα, θα βοηθήσουν τον επισκέπτη να βιώσει μοναδικές εμπειρίες, θα τον κατατοπίσουν για τις ομορφιές και τους κρυμμένους θησαυρούς της θαλάσσιας διαδρομής.

Και εάν οι απαιτήσεις είναι πιο ιδιαίτερες και πιο προσωπικές μπορεί κανείς να επιλέξει τα σκάφη μας για να την οργάνωση party για οποιαδήποτε ειδική περίσταση, αλλά και πιο prive καταστάσεις όπως πρόταση γάμου με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο με ακούσματα σαξοφώνου ή άλλου είδους live μουσικής πάνω στο σκάφος, με vip service, special menu, αλλά και ζητούμενα συνδυασμένα με δραστηριότητες, όπως scuba diving στις σπηλιές του ηφαιστείου, μαθήματα ιστιοπλοΐας, ψάρεμα και πολλά άλλα ακόμη.


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

Αναχωρησεις πλοιων
Από

Copyright 1999-2019 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.