Επαγγελματικές Ενώσεις ΚΕΡΚΥΡΑ (Πόλη) ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ - GTP - Greek Travel Pages

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Επαγγελματικές Ενώσεις για το τοπωνύμιο: "ΚΕΡΚΥΡΑ Πόλη ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ".


Επαγγελματικές Ενώσεις (3)

Τουριστικών επαγγελμάτων

Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA)

Τηλέφωνο: +30 26610 21521
Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA) ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί συνέχεια του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Κέρκυρας, ο οποίος είχε ιδρυθεί το 1975. Ο AOCTA δραστηριοποιείται με δυναμισμό τόσο για την προώθηση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του όσο για την προβολή και προώθηση του Τουρισμού της Κέρκυρας και των Παξών, των Ιόνιων Νησιών και της Ελλάδος.

Επιλέξετε ένα από τα μέλη του AOCTA για την οργάνωση των διακοπών σας στην Κέρκυρα και τους Παξούς;
   Διότι όλα τα μέλη-AOCTA έχουν όλες τις επίσημες άδειες και καλύπτουν όλο το εύρος των υπηρεσιών, που μπορεί να παρέχουν τα Τουριστικά και Ναυτικά γραφεία.
  Τα μέλη-AOCTA γνωρίζουν άριστα το τοπικό τουριστικό προϊόν. Μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές εξαιτίας του μεγάλου όγκου δουλειάς με τους προμηθευτές τουριστικών υπηρεσιών.
   Τα μέλη-AOCTA συνεργάζονται με όλο το φάσμα των προμηθευτών τουριστικών υπηρεσιών κι έτσι μπορούν να κάνουν αντικειμενικές συστάσεις στους πελάτες τους.

Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Τηλέφωνο: +30 26610 47735

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":


GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις