gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Χωριό ΑΡΓΟΛΙΔΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (3)

Γραφεία ταξιδίων

Danae Travel Bureau

Τηλέφωνο: +30 210 3247512

Ξενοδοχεία

AKS Porto Heli Hotel 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 27540 98000
Φαξ: +30 27540 51549
Το ξενοδοχείο AKS PORTO HELI, ιδανικά χτισμένο σχεδόν πάνω στη θάλασσα, έχει άμεση πρόσβαση στη μαγευτική παραλία που απλώνεται ακριβώς μπροστά του.

Η ολική του ανακαίνιση, που έγινε το 2020, αναδεικνύει τη μίνιμαλ διακόσμηση και αισθητική και διαμορφώνει ένα, υψηλής αισθητικής, περιβάλλον σε απόλυτη αρμονία με τα βασικά στοιχεία του προορισμού.

Τα ανανεωμένα δωμάτιά του, τα οποία διαθέτουν μαγευτική θέα στον καταγάλανο κόλπο του Πόρτο Χελίου, θα κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου 400 μέτρα από την ολοκαίνουρια μαρίνα και 700 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Οι άνετοι και μεγάλοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου αλλά και του αυτόνομου συνεδριακού κέντρου (AKS Porto Heli Conference Centre 2.500 τμ σε αίθουσες και βοηθητικούς χώρους) το καταστούν ιδανικό προορισμό για κάθε είδους κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση.

Πρόσβαση: με αυτοκίνητο, ιδιωτικό σκάφος ή καταμαράν μόλις 2 ½ ώρες από την Αθήνα. Διαμονή με πρωινό, ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή.

AKS Hinitsa Bay Hotel 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 27540 57401
Φαξ: +30 27540 57402
Το ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay (ανακαινισμένο το 2016) είναι ιδανικά τοποθετημένο σε ένα απόμερο, καταπράσινο και απάνεμο κόλπο, με πλούσια βλάστηση και ατενίζει το πολυσυζητημένο νησί των Σπετσών.

Δανείζεται το όνομά του από το μικρό νησάκι της Χηνίτσας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και λειτουργεί ως φυσικός κυματοθραύστης στην ονειρεμένη παραλία που απλώνεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο. Το AKS Hinitsa Bay λειτουργεί Απρίλιο με Οκτώβριο και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή στην Πελοπόννησο.

Ιδανικό για εταιρικά events και συνέδρια μεγάλης κλίμακας (δορυφορικό ξενοδοχείου το AKS Porto Heli Conference Centre). Πρόσβαση: με αυτοκίνητο ή καταμαράν μόλις 2 ½ ώρες από την Αθήνα. Διαμονή με πρωινό, ημιδιατροφή.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ