gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΑΚΤΗ ΕΛΙΑ Οικισμός ΣΙΘΩΝΙΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Anthemus Sea Beach Hotel & SPA 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 23750 72001, 72201
Φαξ: +30 23750 72202
To Anthemus Sea Beach Hotel & Spa καλύπτει μια έκταση 38.000 τ.μ. δίπλα σε ένα γραφικό κόλπο, στην αμμώδης Ακτή Ελιά, στην Σιθωνία της Χαλκιδικής.

Με έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια, το Anthemus Sea Beach Hotel Resort & Spa προσφέρει μία ευρεία επιλογή 200 σουιτών και δωματίων, με προσεγμένη και λειτουργική διακόσμηση και υπέροχη θέα στην παραλία, τις πισίνες ή στα γειτονικά πευκοδάση.

Συνδυάζοντας την υψηλή μαγειρική και την άψογη εξυπηρέτηση, τα εστιατόρια και bars του Anthemus Sea Beach Hotel & Spa υπόσχονται να σας χαρίσουν γευστικά ταξίδια σε διεθνείς και τοπικές γεύσεις.

Στο Oriental Spa θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, την άνεση και την υψηλή τεχνολογία, το Συνεδριακό Κέντρο του Anthemus Sea Beach Hotel Resort & Spa υποδέχεται τον επαγγελματία επισκέπτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ