gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΓΑΖΙ Κωμόπολη ΜΑΛΕΒΙΖΙΟ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

TUI Magic Life Candia Maris 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 2810 377000
Φαξ: +30 2810 250669
Το TUI Magic Life Candia Maris είναι ένα all-inclusive resort 5 αστέρων, ιδανικό για ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών που ενδιαφέρονται για ευεξία και ψυχαγωγία.

Το θέρετρο βρίσκεται στην παραλία Αμμουδάρα, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και το Διεθνές Αεροδρόμιο. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για επισκέπτες που θέλουν να ανακαλύψουν τόσο τις ανατολικές όσο και τις δυτικές ακτές του νησιού της Κρήτης, το κέντρο της πόλης, το περίφημο παλάτι της Κνωσού και τα παραδοσιακά χωριά της ηπειρωτικής χώρας. Το TUI Magic Life είναι μέλος του Metaxa Hospitality Group και λειτουργεί από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο.

Η τοποθεσία μπροστά στην παραλία, η μεγάλη ποικιλία από αθλητικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες ευεξίας και το πρόσφατα ανακαινισμένο και εξαιρετικά ευρύχωρο Spa "Thalasso" είναι τα κυριότερα σημεία του θέρετρου. Τα 317 κομψά και μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν ζεστά γήινα χρώματα με σκούρα ξύλινα έπιπλα. Ορισμένα από αυτά διαθέτουν ιδιωτικούς κήπους με τζακούζι ή/και ιδιωτικές και κοινόχρηστες πισίνες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ