gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ Χωριό ΧΑΝΙΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (2)

Ξενοδοχεία

Avra Imperial Hotel 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 28240 84500
Φαξ: +30 28240 84555
Το Avra Imperial Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στον γραφικό κόλπο του Κολυμπαρίου, 23 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων στην Κρήτη. Το ιδιαίτερο αυτό ξενοδοχείο 5 αστέρων χτίστηκε το 2011, με το όραμα να γίνει ένα ορόσημο για την σύγχρονη πολυτελή διαμονή στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Το μοναδικό αρχιτεκτονικό design του ξενοδοχείου, εμπνευσμένο από τα δομικά χαρακτηριστικά των αρχαίων Μινωικών ανακτόρων, συνδυάζει το στυλ, την πολυτέλεια και την άνεση, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για να μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Σε εξαιρετική θέση δίπλα στην όμορφη παραλία του Κολυμπαρίου, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία, και μέσα σε 65.000 τ.μ. από καταπράσινους κήπους και κρυστάλλινα νερά, το Avra Imperial Hotel διαθέτει 328 πολυτελή δωμάτια και σουίτες καθώς και μοναδικές εγκαταστάσεις, όπως οι εντυπωσιακές πισίνες του, πέντε εξαιρετικά εστιατόρια και τέσσερα μπαρ που σφύζουν από ζωή, αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, οργανωμένοι χώροι για παιδιά, καταστήματα, ένα χαλαρωτικό spa και ένα εντυπωσιακό συνεδριακό κέντρο. Με θέα τη θαυμάσια θάλασσα της Κρήτης, μέσα σε μια όαση πολυτελούς άνεσης και γαλήνιας αρμονίας, το Avra Imperial Hotel είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο προσωπικός σας παράδεισος χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κρήτη.

Avra Apartments Kolymbari Harbour

Τηλέφωνο: +30 28240 84500
Φαξ: +30 28240 84555

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ