gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Προάστιο της Αθήνας ΑΤΤΙΚΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (3)

Γραφεία ταξιδίων

Altair Travel

Τηλέφωνο: +30 210 9469200
Φαξ: +30 210 9469270

Terra Santa Tourist Co Ltd.

Τηλέφωνο: +30 210 9889413, 9889415-6, 9889255
Φαξ: +30 210 9889255

Ξενοδοχεία

Poseidon Athens Hotel 3 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 9872000
Φαξ: +30 210 9829217
Το ξενοδοχείο Poseidon βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή του Παλαιού Φαλήρου, ένα από τα λίγα ξενοδοχεία που δεσπόζει στην παραλία λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο της Αθήνας, με θέα τον καταπληκτικό κόλπο του Αργοσαρωνικού. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό, τόσο για επαγγελματική διαμονή όσο και για διακοπές χαλάρωσης καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα μια εκτεταμένη ανακαίνιση το Poseidon Athens Hotel προσφέρει 88 δωμάτια και 1 σουίτα.

Ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν επαγγελματικές συναντήσεις και διακοπές στη θάλασσα σε μια τοποθεσία στην καρδιά της κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας.

Η πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου και οι προδιαγραφές κατασκευής του, εξασφάλισαν χώρους φιλοξενίας εκδηλώσεων αίθουσες με φυσικό φωτισμό & θέα στη θάλασσα. Η συνεδρικακή αίθουσα, χωρητικότητας 70 ατόμων, είναι καλαίσθητα διακοσμημένη, λειτουργική και παρέχει σύγχρονο συνεδριακό εξοπλισμό εξασφαλίζοντας αρμονικές, εταιρικές παρουσιάσεις & συναντήσεις.

Η υψηλή αισθητική των χώρων, οι εμπνευσμένες δημιουργίες του chef και οι γοητευτικές εικόνες του θαλασσινού τοπίου σ' ένα από τα ωραιότερα roof gardens της Αθήνας, θα αγκαλιάσουν την πιο ρομαντική και λαμπερή στιγμή της ζωής σας.

Στο Roof Garden με φόντο την Μαρίνα Αλίμου και την φωτισμένη ακτή της Καστέλας - στον 7ο όροφο, το εστιατόριο Poseidon υπόσχεται ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο μεσογειακών και διεθνών γεύσεων.

Η μαγευτική θέα του Αργοσαρωνικού και ο αττικός ουρανός, που απλώνεται πάνω από τη διάφανη οροφή, δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για ένα ευχάριστο γεύμα, μια βραδινή έξοδο ή ένα ξεχωριστό επαγγελματικό ραντεβού. Είναι το μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό ή το βραδινό σας με προτάσεις από τον chef ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.

Η Roof Swimming Pool βρίσκεται στον 8ο οροφο του ξενοδοχείου και είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη σαγηνευτική θέα του κόλπου πίνοντας το ποτό σας δίπλα στην πισίνα. Λειτουργεί καθημερινά 10:00 - 19:15.

Η μέρα ξεκινάει με απολαυστικά snacks και ροφήματα και τελειώνει κάτω από το φως των αστεριών με ατέλειωτα cocktails και ποτά στο SkyBar 360°.

Παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με άνετες ξαπλώστρες, μεγάλες ομπρέλες και υπηρεσία ασφαλείας χώρου και ναυαγοσώστη, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό όπου βρίσκεται το beach bar cafe του Poseidon Athens Hotel. Γευστικές προτάσεις βασισμένες στην Παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα και επιλεγμένη μουσική από Djs, υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία δίπλα στο κύμα.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ