gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΧΑΪΔΑΡΙ Προάστιο της Αθήνας ΑΤΤΙΚΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (2)

Γραφεία ταξιδίων

M.G. Travel

Τηλέφωνο: +30 210 5324850, 5324384
Φαξ: +30 210 5324285

Οργανωτές Συνεδρίων

Demand Fairs & Media

Τηλέφωνο: +30210 9408714-7
Φαξ: +30212 2134125
Η Demand Customize Marketing ΜΕΠΕ, ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει αυτό ακριβώς που περιγράφει ο εταιρικός της τίτλος: εξειδικευμένες υπηρεσίες Customize Marketing. Δεν πρόκειται απλώς για μια εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων- μολονότι οργανώνει εκθέσεις και εκδηλώσεις. Δεν θα τη χαρακτηρίζαμε εκδοτική εταιρεία- μολονότι για χρόνια εξέδιδε έντυπα, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο των ηλεκτρονικών εκδόσεων.

Στην ουσία, πρόκειται για μια εταιρεία η οποία, κατόπιν της ανάλογης μελέτης, παρεμβαίνει κάθετα σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους, προκειμένου να προσφέρει επικοινωνιακές διεξόδους και συστηματικούς διαύλους επιχειρηματικού διαλόγου ανάμεσα στις προμηθευτικές επιχειρήσεις των κλάδων αυτών και τους εν δυνάμει πελάτες τους.

Οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις της Demand Customize Marketing ΜΕΠΕ αφορούν, την παροχή συστηματικής εμπορικής πληροφόρησης στις κάτωθι κατηγορίες επαγγελματιών:

  1. Hospitality (Ξενοδοχεία και επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης)
  2. Μελετητικό - Σχεδιαστικό και Κατασκευαστικό κλάδο (Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Βιομηχανικοί Σχεδιαστές και Τεχνικά Γραφεία)
  3. Retail (Αλυσίδες και Καταστήματα Λιανικού Εμπορίου, καθώς και εταιρείες που διακινούν τα προϊόντα τους μέσω των σημείων λιανικής πώλησης)
  4. Μουσική Βιομηχανία
Προϊόντα που απευθύνονται στους παραπάνω κλάδους:

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS
  • 100% Hotel Show: Έκθεση για την Ξενοδοχία, τη Φιλοξενία και τον Τουρισμό
  • Design Lab: Σειρά Εκδηλώσεων για την Αρχιτεκτονική και το Design σε όλες τις φάσεις και μορφές του
  • Vinyl is Back: Εκδήλωση που παρουσιάζει συστηματικά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στη διαδικασία της παραγωγής, αναπαραγωγής και πώλησης δίσκων βινυλίου
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ