gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΑΙΓΑΛΕΩ Προάστιο της Αθήνας ΑΤΤΙΚΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Γραφεία ταξιδίων

Etam Travel Service

Τηλέφωνο: +30 210 5986774
Φαξ: +30 210 5981527
Το «ETAM TRAVEL S.A.» ιδρύθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κύριο έργο η διοργάνωση οδικών εκδρομών εντός και εκτός Ελλάδας με ιδιόκτητα πολυτελή τουριστικά λεωφορεία. Σήμερα , η εταιρία έχει πετύχει να επεκτείνει το έργο της με τις παρακάτω δραστηριότητες:

  • Εισερχόμενος / Εξερχόμενος τουρισμός
  • Διαμονή
  • Μεταφορές
  • Διοργάνωση εκδρομών
  • Ενοικίαση αυτοκινήτων
  • Έκδοση εισιτηρίων
Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η κάλυψη των νέων αναγκών των πελατών. Η εταιρία ακολουθεί με γοργά βήματα την συνεχόμενη εξέλιξη της εποχής, έχει ενσωματώσει σε όλες τις δραστηριότητές της πληροφοριακά συστήματα νέας τεχνολογίας και έχει πετύχει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Βασιζόμενοι σε ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών αλλά και σε ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχουμε την ικανότητα να ανταποκριθούμε άμεσα με συνέπεια και αξιοπιστία στις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ