gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 5 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ Πλατεία ΑΘΗΝΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (5)

Γραφεία ταξιδίων

Travel Tailor

Τηλέφωνο: +30 210 3313877-8
Φαξ: +30 210 3313878

Luxury Greece DMC & Travel

Τηλέφωνο: +30 213 0337417
Φαξ: +30 213 0337417

Τουριστικά λεωφορεία

Panolympia

Τηλέφωνο: +30 210 3218338, 3219177
Φαξ: +30 210 3217467

Ξενοδοχεία

NYX Esperia Palace Hotel Athens 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 216 8001600

Το NYX Esperia Palace είναι καταφύγιο για όσους αναζητούν μια ζωντανή, νεανική και καλλιτεχνική εμπειρία ζωής. Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, αποτυπώνει το δυναμικό πνεύμα της πόλης. Είτε αναζητάτε μια γρήγορη απόδραση είτε μια ολοκληρωμένη περιπέτεια ελευθερίας, οι Αθηναϊκές διακοπές σας εδώ θα σας αφήσουν να νιώσετε ενέργεια και ζωντάνια.
Στην όμορφη λεωφόρο Σταδίου, θα βρίσκεστε λίγα βήματα μακριά από την πλατεία Συντάγματος, περιτριγυρισμένοι από την έντονη νυχτερινή ζωή, τα πολυσύχναστα καταστήματα, τις γκαλερί τέχνης, τα εστιατόρια και κοντά στα διαχρονικά θαύματα που είναι η Ακρόπολη και η Αρχαία Αγορά.
Αμέσως με την είσοδό του στο ξενοδοχείο, απολαμβάνει κανείς τη μοναδική, ζωηρή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το πολύχρωμο έργο του διάσημου Έλληνα καλλιτέχνη του δρόμου Gera1. Αυτή η δημιουργική ατμόσφαιρα συνεχίζεται σε όλα τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα του ξενοδοχείου: το κυρίως εστιατόριο με τον μόνιμο DJ του μεγάλης δραστηριότητας μπαρ· το εστιατόριο-μπαρ και η πισίνα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και τη σάουνα σπα του Phe by Aegeo, το ατμόλουτρο και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να εντυπωσιαστείτε από το τολμηρό ξενοδοχείο αναφοράς των NYX που θα απογειώσει τις διακοπές σας στην Αθήνα!


The Gem Society Boutique Hotel & Spa 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 2207777
Tο Gem Society Boutique Hotel and Spa είναι μία γοητευτική, νέα προσθήκη στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ένας "όλα σε ένα" προορισμός, καθώς θεωρείται μία ιδανική βάση από ποικίλους ταξιδιώτες, καθώς πρόσφατα έγινε ακόμα και "a home from home" για ανθρώπους που επέλεξαν να μεταφέρουν την εργασία από το σπιτι σε μία πιο συναρπαστική κατοικία.

Το κτίριο, που κατασκευάστηκε το 1932, λειτουργούσε ως τράπεζα για πάνω από μισό αιώνα. Μετά από μία ριζική ανακαίνιση αλλά και με σεβασμό στα βασικά χαρακτηριστικά του κτιρίου, όπως  τις πόρτες του θησαυροφυλακίου και την κεντρική μαρμάρινη σκάλα, οπου κοσμούν ακόμα το εσωτερικό του, μπορεί ευκολά να διακρίνει κανείς την πολυτέλεια, τη λεπτομέρεια και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Στην καρδιά του ξενοδοχείου βρίσκεται μία αφοσιωμένη ομάδα που δεσμεύεται να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και κατά το κοινώς λεγόμενο, για τους Έλληνες, θερμή φιλοξενία.

Το κτίριο φιλοξενεί 35 δωμάτια, σπα, γυμναστήριο, συνεδριακό κέντρο, μπιστρό και μπαρ με σήμα κατατεθέν το μεγάλο πάγκο στο παράθυρο, που προσκαλεί να παρακολουθήσετε το "σούσουρο" της Αθήνας, απολαμβάνοντας ένα signature κοκτέιλ ή πιάτο, από το εντυπωσιακό μπαρ ή το a la carte μενού του Muse.

Μοντέρνο με μία ιδέα από παρελθόν, εκλεπτυσμένο αλλά κεφάτο... Αυτό το μπουτίκ ξενοδοχείο, το σπα και το μπιστρό, σε εξαίσια τοποθεσία, αποτελεί κομβικό σημείο για στάση και διαμονή, κάθε χαλαρού, ανεξάρτητου ταξιδιώτη, παρατηρητικού ντόπιου, για οικογενειακά ή επαγγελματικά ταξίδια.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ