gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΘΗΣΕΙΟ Συνοικία ΑΘΗΝΑ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Be My Guest Athens

Τηλέφωνο: +30 213 0449929
Το Be My Guest Athens βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Αθήνα, στη 'σκιά' της Ακρόπολης. Κοντά στις γραφικές συνοικίες του Θησείου και των Πετραλώνων και σε απόσταση 4 λεπτών με τα πόδια από τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στο Αστεροσκοπείο και μερική θέα στον Παρθενώνα. Παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Be My Guest έχουν μινιμαλιστική διακόσμηση με μάρμαρο Νάξου και ξύλο πεύκου. Διαθέτουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης 43 ιντσών και περιλαμβάνουν μοντέρνο μπάνιο με πλακάκια και καμπίνα ντους. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας. Η ρεσεψιόν του καταλύματος λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Το Be My Guest Athens απέχει 600μ. από το Γκάζι - Τεχνόπολη και 900μ. από την υπαίθρια αγορά στο Μοναστηράκι. Το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" είναι το πλησιέστερο, σε απόσταση 46χμ. από το κατάλυμα.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ