gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΙΟΣ Χωριό ΚΥΚΛΑΔΕΣ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Liostasi Hotel 5 Αστέρια

ΙΟΣ (Χωριό) ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Τηλέφωνο: +30 22860 92140
Φαξ: +30 22860 92680
Απολαμβάνοντας το άγγιγμα του ήλιου των Κυκλάδων, αυτό το ονειρικά πολυτελές ξενοδοχείο, είναι μέλος του αποκλειστικού δικτύου Small Luxury Hotels of the World.

Ιδανικά τοποθετημένο σε ένα λόφο, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το Liostasi είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία σε αρμονία με την απελευθερωτική αίσθηση της θάλασσας: οι καλεσμένοι μας συντονίζονται με ένα κόσμο κομψής κοσμοπολίτικης διάθεσης, καθώς βιώνουν μια πρωτόγνωρη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας. Το Liostasi, συνώνυμο της διακριτικά πολυτελούς διαμονής, εικονογραφεί τέλεια την εξυψωτική αίσθηση των Κυκλάδων. H εμπείρία του Liostasi είναι ένας άρτιος συνδυασμός άψογων υπηρεσιών και ζεστής φιλοξενίας που εμπνέει ανέμελες-chic διακοπές.

Ο αυθεντικός Κυκλαδίτικος χαρακτήρας του και η μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, τονίζουν μία προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από έργα τέχνης και design, που συνθέτουν ένα περιβάλλον ανεπιτήδευτης κομψότητας και προσιτής πολυτέλειας

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ