gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 6 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Δήμος ΑΤΤΙΚΗ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (6)

Γραφεία ταξιδίων

Danae Travel Bureau

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Προάστιο της Αθήνας) ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: +30 210 3247512

Ξενοδοχεία

The Margi 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 8929000
Φαξ: +30 210 8960229, 8929143

Amarilia Hotel 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 8990391
Φαξ: +30 210 8955790
Το Αμαρίλια είναι ένα καλαίσθητο και φιλικό ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές κοντά στην Αθήνα, κι όμως μακριά από τα πλήθη και τον θόρυβο του κέντρου. Χτισμένο στο υπέροχο προάστιο της Βουλιαγμένης, μόλις λίγα βήματα από την αμμουδιά, το ξενοδοχείο Αμαρίλια προσφέρει αξεπέραστη θέα σε μία από τις πιο ζηλευτές ακρογιαλιές του Αργοσαρωνικού.

Η μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό καθώς και η μικρή απόσταση από το οικονομικό κέντρο και το αεροδρόμιο, καθιστά το ξενοδοχείο Αμαρίλια στη Βουλιαγμένη την τέλεια τοποθεσία για τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και γι’ αυτούς που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Divani Apollon Palace & Thalasso 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 8911100
Φαξ: +30 210 9658010
Ως ένα από τα πιο ειδυλλιακά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή στην Αθήνα.

Η επιτομή της διαχρονικής πολυτέλειας παρουσιάζεται μέσα από τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια με κομψή αισθητική και σουίτες με άνεση μαζί με την φανταστική θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συνδυάζοντας την μοναδική τοποθεσία με τις παροχές παγκόσμιου επιπέδου, το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso είναι ο ιδανικός χώρος για τη διοργάνωση εταιρικών αλλά και ιδιωτικών εκδηλώσεων. Σε συνδυασμό με τη φιλοξενία, την κομψότητα και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το Divani Apollon Palace & Thalasso εγγυάται την επιτυχία σε συνέδρια, συναντήσεις διοικητικού συμβουλίου ή κάθε άλλη εκδήλωση, δημιουργώντας έτσι αξέχαστες εμπειρίες για όλους.

Εκτός από αξέχαστες γεύσεις σε διαφορετικά F&B outlets, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει επίσης το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας στην περιοχή της Αττικής και ένα από τα μεγαλύτερα SPA στην Ευρώπη. Με έκταση 3.500 τ.μ., το Divani Athens SPA & Thalasso Center είναι το ιδανικό μέρος για περιποίηση, χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το ταξίδι σας προς την πλήρη χαλάρωση ξεκινά εδώ.

Athenian Riviera Hotel & Suites 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 8900000
Φαξ: +30 210 8900000
Το 4αστερο boutique ξενοδοχείο Athenian Riviera, μια γοητευτική ιδιοκτησία, σας καλωσορίζει στα 47 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες.

Με το υψηλό επίπεδο προσωπικού το εστιατόριο και η βεράντα του ξενοδοχείου αποτελεί μια συναρπαστική νέα προσθήκη στην περιοχή Βουλιαγμένης.

Η ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα δημιουργεί μια αίσθηση σπιτικής φιλοξενίας.

Η κομψή διακόσμηση των δωματίων προσφέρει ένα προσιτό και άνετο καλωσόρισμα σε όλους του φιλοξενούμενους.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων ή οποιωνδήποτε άλλου είδους επιχειρηματικών ιδιωτικών συναντήσεων.

Το παραθαλάσσιο προάστιο της Βουλιαγμένης βρίσκεται 25 χλμ νότια του κέντρου της Αθήνας και μόλις 20 λεπτά μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Η ευρύτερη περιοχή του πιο κοσμοπολίτικου προαστίου της Αθήνας είναι στολισμένη από δαντελωτές ακτές, μοναδικές, παραλίες και πλαγιές στην σκιά των πεύκων.

Εκεί που ελληνική μεσογειακή φύση βρίσκει την έκφραση της, δημιουργήσαμε ένα προσιτό και άνετο περιβάλλον για όλους εσάς!

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 8901000
Προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό χαλαρής πολυτέλειας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και εύκολη πρόσβαση σε αρχαία αξιοθέατα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens τιμά την εμβληματική κληρονομιά του, δημιουργώντας μια νέα ξενοδοχειακή εμπειρία για μια νέα εποχή.

Τριάντα λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens βρίσκεται στην πευκόφυτη χερσόνησο της Βουλιαγμένης που απλώνεται στο γαλάζιο του Αιγαίου, προσφέροντας την ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν το καλύτερο δύο κόσμων:

Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις ημέρες τους ανακαλύπτοντας τα θαύματα του αρχαίου πολιτισμού και να επιστρέψουν εγκαίρως για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και ένα χαλαρό δείπνο δίπλα στη θάλασσα.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ