gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ Δήμος ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (2)

Γραφεία ταξιδίων

Danae Travel Bureau

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ (Πόλη) ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
Τηλέφωνο: +30 210 3247512

Ξενοδοχεία

Ramada Athens Attica Riviera 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 22940 77555
Φαξ: +30 22940 77233
Λόγω της άνετης απόστασης από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και χάρη στην προνομιακή του τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, το Ramada Athens Attica Riviera, το καινούριο 4 αστέρων ξενοδοχείο στο Μάτι, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μοναδική διαμονή και εκλεπτυσμένες υπηρεσίες. Το ιστορικό κέντρο βρίσκεται μόλις 25 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, ενώ το αεροδρόμιο είναι σε απόσταση 15 χιλιομέτρων.

Στον εξωτερικό χώρο, η μαγευτική πισίνα σας προσκαλεί να καταδυθείτε στο δροσερό νερό και να χαλαρώσετε στην ξαπλώστρα, απολαμβάνοντας πολύχρωμα κοκτέιλ δίπλα στο pool bar. Για άψογη χαλάρωση σε ένα υπερβατικό ταξίδι των αισθήσεων, το Spa Wellness Center προσφέρει τον απόλυτο θεραπευτικό προορισμό.

Η εξαιρετική τοποθεσία, η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και οι συνεδριακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες έχουν τοποθετήσει το Ramada Athens Attica Riviera ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία, με δυνατότητα να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωση όλο το χρόνο. Δύο ειδικά σχεδιασμένες συνεδριακές αίθουσες με χωρητικότητα από 30 έως 120 άτομα καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ