gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης  στην ευρύτερη περιοχή: "ΒΡΑΣΝΑ Κωμόπολη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" .


Αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης (1)

Δημοτικά διαμερίσματα

Δημοτικό Διαμέρισμα Βρασνών

ΒΡΑΣΝΑ (Κωμόπολη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: +30 23970 22308, 27200
  Στην καρδιά της παραλιακής ζώνης του Στρυμονικού Κόλπου και σε απόσταση μόλις 80 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, ανακαλύπτει κανείς ένα από τα αξιολογώτερα τουριστικά θέρετρα της Μακεδονίας... ΤΑ ΒΡΑΣΝΑ.
  Εδώ που σμίγει το παραδοσιακό με το καινούργιο, η γραφικότητα με την ζωντάνια.
  Η ποικιλομορφία των Βρασνών, που απλώνεται γαλήνια από τα καταγάλανα νερά του Στρυμονικού Κόλπου, μέχρι τις καταπράσινες παρυφές του όρους των Κερδυλλίων, μπορεί και ικανοποιεί, έτσι χωρίς δυσκολία και τα πιο διαφορετικά γούστα.
  Οι φυσικές ομορφιές των Βρασνών βρίσκουν συνεχώς ένα διαφορετικό πρόσωπο για να συντροφεύσουν αρμονικά και διακριτικά κάθε διάθεση του επισκέπτη ή του τουρίστα.
  Από την μια ο παραδοσιακός οικισμός με την σπάνια αρχιτεκτονική δομή των σπιτιών, σκαρφαλωμένος στους πρόποδες του βουνού μέσα στον κατάφυτο οργασμό της φύσης και από την άλλη ο νέος οικισμός, τα Νέα Βρασνά, που απλώνονται κατά μήκος της εκτεταμένης παραλίας με την ψιλή αμμουδιά και την πεντακάθαρη - ολοζώντανη θάλασσα.
  Ο μεγάλος αριθμός ενοικιαζόμενων δωματίων (3.500 κλίνες) ξενοδοχείων, πανσιόν στην παραλιακή περιοχή, σε συνδυασμό με τα εκατοντάδες καταστήματα, ψησταριές, ψαροταβέρνες, εστιατόρια, αναψυκτήρια, καφετέριες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, ντίσκο κ.λ.π. προεξοφλούν άνετες και προπάντων ξένοιαστες διακοπές για κάθε γούστο και προτιμήσεις.
Το κείμενο παρατίθεται το Νοέμβριο 2003 από τουριστικό φυλλάδιο της Κοινότητας Βρασνών (1996).

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ