gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Πληροφορίες για τον τόπο για το τοπωνύμιο: "ΡΟΔΟΣ Πόλη ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ".


Πληροφορίες για τον τόπο (3)

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Οδοιπορικό

Χάρτες

Ανάμεικτα

  Η σύγχρονη πόλη της Ρόδου, αποτελεί μαζί με τους οικισμούς Ασγούρου και Κρητικά έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της νησιωτικής Ελλάδας, με μόνιμο πληθυσμό εξήντα χιλιάδων κατοίκων.
  Οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου, συνδυάζει το δυναμικό παρόν με το πλούσιο ιστορικό παρελθόν της. Το σπάνιας ομορφιάς φυσικό της περιβάλλον με τις πεντακάθαρες παραλίες, τα πάρκα και τους χώρους αναψυχής, ο λαμπρός της ήλιος, η ζεστή φιλοξενία, η άριστη τουριστική υποδομή, οι πολλές επιλογές διασκέδασης σε νυχτερινή ζωή, σπορ και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μονοήμερες εκδρομές στα γειτονικά νησιά και στη Λίνδο, αλλά και η γοητευτική δυνατότητα γνωριμίας του πολυτάραχου ιστορικού βίου της πόλης με επισκέψεις σε μνημεία και μουσεία, την κατατάσσουν μεταξύ των πιο δημοφιλών θέρετρων της Μεσογείου.
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται το Φεβρουάριο 2004 από τουριστικό φυλλάδιο του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (1999).

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ