gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Αθλητισμός & Σπορ  στην ευρύτερη περιοχή: "ΑΤΣΙΧΟΛΟΣ Χωριό ΓΟΡΤΥΣ" .


Αθλητισμός & Σπορ (2)

Kayak

Καγιάκ στον Λούσιο

ΑΤΣΙΧΟΛΟΣ (Χωριό) ΓΟΡΤΥΣ
Στα διάφανα και ορμητικά νερά του Λούσιου μπορεί ο λάτρης της δράσης να απολαύσει όλο το χρόνο kayak. Η διαδρομή, ξεκινά από τη γέφυρα Ατσιχόλου Καρύταινας (Λούσιος) και αφού διασχίσει το καταπράσινο φαράγγι με το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, καταλήγει, μετά από 7χλμ. στο γεφύρι του Κούκου, (Αλφειός). Η δεύτερη διαδρομή, ξεκινά από την ίδια γέφυρα και καταλήγει στο Μάτεση (14χλμ.) Οι διαδρομές είναι II-III WW βαθμού δυσκολίας.

Rafting

Ράφτινγκ στον Λούσιο

Στα διάφανα και ορμητικά νερά του Λούσιου μπορεί ο λάτρης της δράσης να απολαύσει όλο το χρόνο rafting. Η διαδρομή, ξεκινά από τη γέφυρα Ατσιχόλου Καρύταινας (Λούσιος) και αφού διασχίσει το καταπράσινο φαράγγι με το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, καταλήγει, μετά από 7χλμ. στο γεφύρι του Κούκου, (Αλφειός). Η δεύτερη διαδρομή, ξεκινά από την ίδια γέφυρα και καταλήγει στο Μάτεση (14 χμ.). Οι διαδρομές είναι II-III WW βαθμού δυσκολίας.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ