gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Διαμονή & διασκέδαση  στην ευρύτερη περιοχή: "ΜΟΥΡΙΚΙ Δήμος ΚΟΖΑΝΗ" .


Διαμονή & διασκέδαση (2)

Σελίδες επίσημες

ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ (Χωριό) ΚΟΖΑΝΗ
Οι κατασκηνώσεις του οικισμού της Κρυόβρυσης βρίσκονται σε τοποθεσία η οποία ενδείκνυται για την ανάπτυξη αυτού του είδους του τουρισμού, καθότι υπάρχουν ήδη οι εγκαταστάσεις όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οι επισκέπτες της περιοχής. Το δάσος που επεκτείνεται πάνω από αυτές τις κατασκηνώσεις θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη του.

ΜΟΥΡΙΚΙ (Δήμος) ΚΟΖΑΝΗ
Ο ξενώνας "ΤΟ ΜΟΥΡΙΚΙ" στον ορεινό όγκο Μουρικίου (στα σύνορα του Δήμου Μουρικίου και της Κοινότητας Βλάστης), όπου οι επισκέπτες χειμώνα καλοκαίρι μπορούν να απολαύσουν την πλούσια βλάστηση και το υπέροχο θέαμα όλου του κάμπου, σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον, ζεστό και φιλόξενο. Η πληθώρα των ταβερνών με το παραδοσιακό τσίπουρο, καφετεριών, το αναψυκτήριο στην περιοχή του «Καστανόδασους» που το καλοκαίρι είναι κατάμεστο από θαμώνες για να απολαύσουν την δροσιά που τους παρέχει η τοποθεσία, club, πιτσαρίες και αιθουσών για την πραγματοποίηση συναθροίσεων και χορών, μπορεί να ικανοποιήσει αρκετούς επισκέπτες του Δήμου.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ