gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Πολιτιστικά γεγονότα για το τοπωνύμιο: "ΠΟΡΤΑΡΙΑ Χωριό ΒΟΛΟΣ".


Πολιτιστικά γεγονότα (2)

Πολιτιστικές εκδηλώσεις-εορτές

Παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακού χορού (Ιούλιος)

Ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πορταριάς διοργανώνει στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς "Μελίνας Μερκούρη" κάθε χρόνο, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, το Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παίρνουν μέρος χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας μας μια γεύση από την δικιά τους παράδοση. Οι χορευτές είναι μέχρι 16 ετών. Είναι μια ευκαιρία να ανηφορίσετε στην Πορταριά, για να απολαύσετε την δροσιά που προσφέρουν τα γέρικα πλατάνια της πλατείας και να παρακολουθήσετε τους χορούς που θα σας παρουσιάσουν τα χορευτικά συγκροτήματα.

Το κείμενο παρατίθεται τον Σεπτέμβριο 2004 από την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφία, του Δήμου Πορταριάς


Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακού χορού

Ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πορταριάς διοργανώνει στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς "Μελίνας Μερκούρη" κάθε χρόνο, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παίρνουν μέρος χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες χώρες του κόσμου, δίνοντας μας μια γεύση από την δικιά τους παράδοση. Οι χορευτές είναι ηλικίας πάνω από 15 χρονών.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ