gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Πολιτιστικά γεγονότα για το τοπωνύμιο: "ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Προάστιο της Θεσσαλονίκης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ".


Πολιτιστικά γεγονότα (1)

Φεστιβάλ

Παρά Θιν Αλός

Η φράση του Oμήρου, που σημαίνει "δίπλα θάλασσα, στην αμμουδιά " δίνει το στίγμα των εκδηλώσεων που εδώ και 10 χρόνια διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς. Στη μοναδική περιοχή εντός του Συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης που υπάρχει αμμουδιά, στην παραλία της Αρετσούς, δίπλα στην θάλασσα, οι εκδηλώσεις αυτές έχουν καταξιωθεί στο κοινό της Θεσσαλονίκης, ενώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αφιερώσει διθυραμβικές κριτικές. Οι πρώτες εκδηλώσεις "Παρά θιν' αλός" διοργανώθηκαν το 1991 και ήρθαν σαν εξέλιξη των "Συναντήσεων Θεσσαλονικέων Συνθετών" που συμπλήρωναν τότε εννέα χρόνια ζωής. Από την πρώτη διοργάνωση, η φιλοσοφία του Δήμου ήταν οι εκδηλώσεις αυτές να αγκαλιάσουν διάφορες μορφές τέχνης (μουσική, χορός, εκθέσεις, κινηματογράφος, διαλέξεις, κ.λ.π.) εστιάζοντας σε έναν θεματικό κύκλο κάθε φορά.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ