gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Κεντρικές σελίδες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΠΟΤΑΜΙΑ Κωμόπολη ΘΑΣΟΣ" .


Κεντρικές σελίδες (1)

Ανάμεικτα

Δημοτικό Διαμέρισμα Ποταμιάς

ΠΟΤΑΜΙΑ (Κωμόπολη) ΘΑΣΟΣ
Τηλέφωνο: +30 25930 61303
  Η Ποταμιά είναι χτισμένη στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Θάσου, του Υψαρίου, και το τοπίο γύρω της είναι καταπράσινο και πανέμορφο. Ξεκινώντας από την Ποταμιά, μπορεί ο επισκέπτης να ανέβει στην κορυφή του Υψαρίου, ακολουθώντας μια απίστευτη διαδρομή πνιγμένη στο πράσινο.
  Η Σκάλα Ποταμιάς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ορεινό χωριό και διαθέτει παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Μια από αυτές, που φέρει και το όνομα της περιοχής, είναι μια παραλία καλά οργανωμένη. Διαθέτει μια αμμουδιά ιδανική για οικογένειες και μικρά παιδιά, με πεντακάθαρα και ρηχά νερά. Γύρω από την παραλία είναι χτισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια και άλλα τουριστικά καταλύματα, ενώ οι ταβέρνες και η αγορά του χωριού είναι σχεδόν δίπλα. Σε αυτή την παραλία πολλοί αρέσκονται στο κάμπινγκ. Το γραφικό ψαρολίμανο που βρίσκεται κοντά στην παραλία προσφέρεται για έναν αξέχαστο περίπατο.
(κείμενο: Νανά Ηλιάδου)
Το κείμενο (απόσπασμα) παρατίθεται το Δεκέμβριο 2003 από τουριστικό φυλλάδιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ