gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες για το τοπωνύμιο: "ΣΑΜΗ Χωριό ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ".


Παραλίες (2)

Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Αντισάμου

Βρίσκεται 2 χλμ ΒΑ της Σάμης. Ξεκινώντας από την πόλη της Σάμης με προορισμό τον κόλπο της Αντίσαμου, συναντάμε μια σειρά από γραφικούς κολπίσκους, όπως ο Πάλιουρας, προσβάσιμους είτε με βάρκα είτε μέσω κάποιου μονοπατιού. Η μεγάλη έκπληξη περιμένει τον επισκέπτη όταν περάσει το σημείο Διχάλια και αρχίσει να κατηφορίζει προς την μεγάλη παραλία της Αντίσαμου, ένα τοπίο σε όλες τις αποχρώσεις του μπλέ, του πράσινου και του άσπρου. Από εκεί ψηλά, η θέα της σμαραγδένιας παραλίας προκαλεί δέος ακόμα και αν πρόκειται για την πολλοστή φορά που κάποιος έχει αντικρύσει το τοπίο αυτό. Τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου συναντούν τα κάτασπρα βότσαλα που με τη σειρά τους σβήνουν εκεί που ξεκινάει το καταπράσινο φόντο της βουνοπλαγιάς. Η Αντίσαμος είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Κεφαλονιά και το Ιόνιο γενικότερα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι παραγωγοί της ταινίας "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλλι" την επέλεξαν ως φόντο για την ταινία.

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Παραλία Σάμης - Καραβόμυλου

Ξεκινώντας από το λιμάνι της Σάμης με προορισμό τον Καραβόμυλο, συναντάμε μια αδιάκοπτη ακτογραμμή με πεντακάθαρα νερά, αλλού με βότσαλο αλλού με ψιλή άμμο.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ