gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 5 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες για το τοπωνύμιο: "ΙΘΑΚΗ Λιμάνι ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ".


Παραλίες (5)

Σελίδες εμπορικού κόμβου

Σελίδες τοπικής αυτοδιοίκησης

Παραλία Δεξιά ή Δεξά

   Στην άλλη πλευρά από την είσοδο του λιμανιού κοντά στην πόλη, ακολουθώντας τον δρόμο προς τον Αετό και τη Βόρεια Ιθάκη, συναντάμε την παραλία Δεξά. Είναι μια μικρή παραλία με καταγάλανα νερά. Είναι παραλία που έχει "Γαλάζια Σημαία".
  Αυτό σημαίνει εγγύηση σωστής οργάνωσης και φροντίδας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς εκπληρεί 27 αυστηρά κριτήρια από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).
  Υπάρχουν επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, εκπαιδευμένος ναυαγοσώστης σε υπηρεσία, καντίνα, άμεση πρόσβαση σε τηλέφωνο για περίπτωση ανάγκης, σωστικά εφόδια και πρώτες βοήθειες, φροντίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες, έντυπες πληροφορίες και οδηγίες για την ακτή, τη χλωρίδα και την πανίδα στον παράκτιο χώρο κ.λπ.

Το κείμενο παρατίθεται τον Ιούνιο 2005 από την ακόλουθη ιστοσελίδα του Δήμου Ιθάκης


Παραλία Λούτσα

Στην είσοδο του λιμανιού στο Βαθύ, στην αριστερή πλευρά βρίσκεται η όμορφη αμμουδερή παραλία της Λούτσας κάτω από τα Ενετικά κανόνια.

Παραλία Σκοίνου

Βρίσκεται στο βάθος του ομώνυμου κόλπου σε απόσταση 3χλμ από το Βαθύ. Οι δύο παραπάνω παραλίες είναι πρόκληση για τον επισκέπτη, όπου θα περάσει την ημέρα του, απολαμβάνοντας τα πεντακάθαρα νερά της θάλασσας.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ