gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 13 τίτλοι με αναζήτηση: Παραλίες  στην ευρύτερη περιοχή: "ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ Νομός ΗΠΕΙΡΟΣ" .


Παραλίες (13)

Γαλάζιες Σημαίες 2001

Παραλίες Δήμου Ηγουμενίτσας

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (Δήμος) ΗΠΕΙΡΟΣ
1. Παραλία Μακρυγιαλίου
2. Παραλία Δρέπανου.

Παραλία Μέγας Αμμου

ΣΥΒΟΤΑ (Δήμος) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Σελίδες εμπορικού κόμβου

Σταυρολιμένας

ΑΡΙΛΛΑΣ (Οικισμός) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Ανάμεσα σε Καραβοστάσι και Αρίλλα, η μικρή αυτή παραλία είναι ιδανική για όσους θέλουν μια άδεια, γραφική παραλία δίπλα σε ελαιώνα.

Παραλία Αγίας Παρασκευής

ΠΕΡΔΙΚΑ (Κωμόπολη) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Η γραφικότερη παραλία της Πέρδικας με το νησάκι μπροστά που το φτάνει κανείς εύκολα και με κολύμπι. Ελαφρά βαθειά νερά, χοντρή άμμος. Εκτός από το εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής που κτίστηκε πρόσφατα, δεν υπάρχει άλλο κτίσμα δίπλα στη παραλία. Ελαιόδεντρα ακριβώς πίσω από την αμμουδιά προσθέτουν στην γραφικότητα και στη γαλήνη του τοπίου.

Παραλίες Καμίνι & Αγκάλι

Από τον κεντρικό δρόμο προς Σύβοτα για την Αγ. Παρασκευή, θα περάσετε από το "Καμίνι" και την "Αγκάλη". Δύο μικρές πανέμορφες και ήσυχες παραλίες. (Το Καμίνι θα το δείτε και από το αυτοκίνητό σας, ενώ για την Αγκάλη θα πρέπει να παρκάρετε λίγο πιο πάνω και να προχωρήσετε λίγα μέτρα)

Σοφάς

Ησυχη παραλία ο Σοφάς, με χοντρή άμμο ή βότσαλα και camping ακριβώς δίπλα από την αμμουδιά μέσα σε ελαιόδεντρα. Είναι η πιο κοντινή στο χωριό παραλία, η πρώτη που θα συναντήσετε στο δρόμο για Σύβοτα.

Μέγα Ντράφι

Οι βορειότερες παραλίες της Πέρδικας. Είναι τρεις παραλίες από τις οποίες μόνο στη μεγαλύτερη (μπροστά στη πρώτη φωτογραφία) μπορείτε να φτάσετε με όχημα. Για τη δεύτερη θα χρειαστεί να κατεβείτε απότομο και δύσβατο μονοπάτι, η, όπως και την τρίτη -τη μικρότερη- (που δεν θα τη δείτε από το δρόμο), με σκάφος. Υπέροχη αμουδιά και σχετικά βαθειά καθάρια νερά.

Παραλία Πράπα Μάλι

Η πιο Νότια παραλία της Πέρδικας και η πιο "άγνωστη" μια και δεν τη φτάνει κάποιος καλός δρόμος ακόμα. Βρίσκεται πίσω από το Δυμόκαστρο (όπως το βλέπουμε από το Καραβοστάσι), έχει ψιλή άμμο και νερά πολύ ρηχά. Αν σας αρέσει η ερημιά η θέλετε απλά να... "ξεφύγετε" και έχετε ένα καλό για χωματόδρομο αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα, η επίσκεψή σας στο Πράπα Μάλι θα σας αποζημειώσει.

Σελίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος

Παραλία Αριλλα (Σκάλωμα)

ΑΡΙΛΛΑΣ (Οικισμός) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
"Αρίλλα" (προφανώς "η -παραλία του- Αρίλλα") αποκαλείται από τους ντόπιους. Ψιλή, σκούρα άμμος και πολύ ρηχά νερά, ήταν η πιο δημοφιλής παραλία πριν της πάρει τη θέση το Καραβοστάσι. Ιδανική για μικρά παιδιά και για πολύ παιχνίδι μέσα στο νερό. Μόλις ένα χιλιόμετρο (άσφαλτος) από το Καραβοστάσι και 5,6 χιλιόμετρα ασφαλτόδρομου από το χωριό. Εχει λιμανάκι για μικρά σκάφη,

Παραλία Αλυκής

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (Δήμος) ΗΠΕΙΡΟΣ

Παραλία Καραβοστασίου

ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ (Παραλία) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
7 χιλιόμετρα ασφαλτόδρομου από το χωριό (1χμ από Αρίλλα). Βαθειά σχετικά νερά, άσπρη χοντρή άμμος. Στον αριστερό λόφο (Δυμόκαστρο) ήταν κτισμένη η αρχαία πόλη "Ελίνα". Στο Καραβοστάσι εκβάλει ο ποταμός "Παραμυθιώτης". Σύντομος χωματόδρομος οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Αθανασίου και στο πάρκο αναψυχής

Παραλία Πλαταριάς

ΠΛΑΤΑΡΙΑ (Χωριό) ΗΠΕΙΡΟΣ

Παραλία Σαγιάδας

ΣΑΓΙΑΔΑ (Χωριό) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ