gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 2 τίτλοι με αναζήτηση: Επαγγελματικές Ενώσεις για το τοπωνύμιο: "ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ Πόλη ΜΟΝΑΚΟ".


Επαγγελματικές Ενώσεις (2)

Τουριστικών επαγγελμάτων

Monaco Travel Agents Association (AAVM)

Τηλέφωνο: 00377 92 053892
Φαξ: 00377 92 052004

United Federation of Travel Agents' Association (UFTAA)

Η Συνομοσπονδία Ενώσεων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (UFTAA) προήλθε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων, που δημιουργήθηκε στη Ρώμη στις 22 Νοεμβρίου 1966. Η UFTAA ιδρύθηκε ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο μεγάλων παγκόσμιων οργανισμών, των FIAV και UOTAA, αναγνωρίζοντας έτσι την ανάγκη να συνασπιστούν οι τουριστικοί πράκτορες και οι tour operators σε μια διεθνή ομοσπονδία.
Το 1989 η UFTAA μετέφερε τη Γενική Γραμματεία της από τις Βρυξέλλες στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
Ξεκίνησε τη λειτουργία της ως Συνομοσπονδία την 1η Ιανουαρίου 2003. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα συνομοσπονδία διεθνούς εμβέλειας, η οποία αντιπροσωπεύει περιφερειακές ομοσπονδίες, περιλαμβάνοντας περίπου 80 εθνικές ενώσεις.
Η UFTAA είναι ένα παγκόσμιο σώμα που εκπροσωπεί τα γραφεία ταξιδιών και την τουριστική βιομηχανία. Εκπροσωπεί αποτελεσματικά τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και tour operators, τις απόψεις τους σχετικά με τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό, με συνεχή διάλογο και διαβουλεύσεις με άλλους διεθνείς οργανισμούς, όπως η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), η Διεθνής Ένωση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων (IH & RA), η Διεθνής Ένωση Σιδηροδρόμων (IUR), η Διεθνής Οδική Ένωση (IRU) και το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC).
Η UFTAA λειτουργεί, επιπλέον, ως σύμβουλος στα Ηνωμένα Έθνη / ΜΚΟ / Οικονομικό & Κοινωνικό Συμβούλιο, και συνεργάζεται στενά με άλλους παγκόσμιους φορείς, όπως η UNESCO, WHO κλπ για έναν αειφόρο και υπεύθυνο τουρισμό. Συνεργάζεται, επίσης, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO) και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο (WTOBC).

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ