gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΣΥΚΕΑ Χωριό ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχείο Πλειάδων Γη 4 Αστέρια

ΚΑΤΩ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Χωριό) ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τηλέφωνο: +30 27430 91137
Φαξ: +30 27430 91136
Κόρες του Άτλαντα και της Πλειώνης, οι Πλειάδες γεννήθηκαν στα μαγευτικά βουνά της Ζήρειας. Σύμφωνα με το μύθο ο Ωρίωνας τις ερωτεύτηκε παράφορα και θέλησε να τις απαγάγει. Οι επτά αδελφές ζήτησαν βοήθεια από το Δια και εκείνος για να τις γλιτώσει τις έκανε αστέρια... Ο Ωρίωνας τις κυνήγησε ως τον ουρανό και από τότε τις ακολουθεί για πάντα. Εκείνες όμως, πάντα προπορεύονται και κάθε βράδυ πέφτουν στη θάλασσα για να του ξεφύγουν.
Στον τόπο που γεννήθηκαν, στη Ζήρεια δημιουργήσαμε ένα ονειρεμένο καταφύγιο για όσους επιζητούν τη χαλάρωση, την ηρεμία και απαιτούν την πολυτέλεια. Στους πρόποδες του βουνού, στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας υψώνεται το Πλειάδων Γη Mountain Spa & Resort... έτσι απλά και ταιριαστά.
Με μεράκι και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον δημιουργήσαμε μέσα σε 14 στρέμματα ένα χώρο μαγικό, που απελευθερώνει τη σκέψη και αφήνει ελεύθερη τη φαντασία, δίνει αξία στις απλές καθημερινές απολαύσεις που τόσο μας λείπουν και κάνει το ταξίδι απόδραση από την ρουτίνα κάθε εποχή του χρόνου.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ