gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 4 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού για το τοπωνύμιο: "ΑΘΗΝΑ Πόλη ΑΤΤΙΚΗ".


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (4)

Αλυσίδες ξενοδοχείων

YES Hotels

Τηλέφωνο: +30 210 3273200

Γραφεία ταξιδίων

Boutros Tours LTD

Τηλέφωνο: +30 210 3248171
Φαξ: +30 210 3248184

Eureka Athens

Η εταιρεία Eureka Athens είναι ένα τοπικό μπουτίκ ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει εμπειρίες υψηλής ποιότητας στην Αθήνα και σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς, επιδιώκοντας πάντα να δημιουργεί υπέροχες αναμνήσεις για τους επισκέπτες.

Διευθύνεται από μια ενθουσιώδη ομάδα νέων και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εμπειρίες προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν την Αθήνα με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Οι κύριες δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν θεματικές εμπειρίες για όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα, όπως γαστρονομικές, πολιτιστικές, αγορές και περιηγήσεις σε επιλεγμένες γειτονιές της Αθήνας που έχουν υπέροχες ιστορίες να διηγηθούν.

Οι θεματικές ξεναγήσεις ακολουθούν τις αρχές του αργού και βιώσιμου τουρισμού. Σκοπός τους είναι να επιτρέψουν στους επισκέπτες να ανακαλύψουν μέρη έξω από την πεπατημένη και να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τους ντόπιους, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι δεν έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, σέβονται την τοπική κοινωνία και υποστηρίζουν την τοπική οικονομία.

Υπηρεσίες

  • Διάφορες Γαστρονομικές περιηγήσεις σε γκρουπ λίγων ατόμων όπως κλασικών τοπικών φαγητών, vegan φαγητού, γευσιγνωσία ελαιολάδου και κρασιού
  • Ιδιωτικές ξεναγήσεις ιστορικού και αρχαιολογικού περιεχομένου σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ξεναγήσεις αφιερωμένες σε παιδιά και οικογένειες
  • Μονοήμερες θεματικές εκδρομές
  • Δημιουργία προσωποποποιημένων θεματικών περιηγήσεων
  • Οργάνωση ταξιδίου εξ ολοκλήρου

Ξενοδοχεία

Novotel Athenes 4 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 210 8200700
Φαξ: +30 210 8200777
Στο Novotel Athenes ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει όπως ονειρεύεται. Μείνετε στην Αθήνα κοντά στο αρχαίο πολιτιστικό επίκεντρο.

Μείνετε κοντά σε χώρους τέχνης, διασκέδασης και φαγητού στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και την περιοχή του Κεραμεικού - ενώ βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά από την πλατεία Ομονοίας και το σταθμό του Μετρό (Σταθμός Λαρίσης).

Χαλαρώστε στο άνετο δωμάτιό σας, στο μπαρ ή στο εστιατόριο. Βουτήξτε στην άνεση του μοναδικού Live N Dream κρεβατιού μας ή συνδεθείτε με τον κόσμο στο φιλόξενο λόμπι μας. Από το γυμναστήριο στην πισίνα, από τις αίθουσες συνεδριάσεων στο σαλόνι οικογενειακού παιχνιδιού, το έμπειρο προσωπικό μας το oποίο είναι γνωστό για την προσοχή του στη λεπτομέρεια, είναι πάντα στη διάθεσή σας με απλότητα και κομψότητα.

Είναι πολύ καλύτερα στον κόσμο του Novotel Athenes!

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ